Blog

Voor je beautyroutine heb je een goede badkamer nodig

Wanneer je goed voor jezelf zorgt, voel je je beter. Dat geldt ook zeker voor je beautyroutine. Die is er niet alleen maar voor om je mooier te laten zijn, ook je huid-, haar- en mondgezondheid profiteert ervan. Heb je echter een badkamer waarin je je niet prettig voelt, dan ben je eerder geneigd om alles maar even snel-snel te doen en dat komt je huid, haar en tanden niet ten goede. Je hoeft écht niet je hele badkamer te verbouwen om je er prettiger te voelen, een paar (redelijk) kleine ingrepen kunnen voldoende zijn. Zie dat dan als een investering in jezelf.

Jezelf goed bekijken is belangrijk

En dus heb je de beste badkamerspiegel nodig die er maar is. Met een badkamerspiegel van Sanexo weet je dat je goed zit. Wanneer je online kijkt, zie je dat er bij Sanexo verschillende soorten badkamerspiegels te koop zijn. Denk dan aan een spiegel met een vergrotende factor, ideaal voor het epileren van je wenkbrauwen, het checken van pukkeltjes en het inbrengen van je contactlenzen. Maar ook een badkamerspiegel met verlichting is een super-oplossing. Je zorgt er, door de verlichting, voor dat je je make-up nog mooier kunt aanbrengen en dat je geen plekje meer over het hoofd ziet. Wil je écht de crème de la crème onder de badkamerspiegels? Dan kies je voor een spiegel met verlichting én verwarming. Het klinkt misschien vreemd, maar juist die verwarming is ideaal. Je hoeft dan niet meer te wachten tot de spiegel niet meer mistig is voor je verder kunt met je beautyroutine. Ook voorkom je zo dat je lelijke strepen op de spiegel krijgt doordat je deze even snel droog veegt met een handdoek. Dit scheelt ook later weer bij het kuisen van je badkamer.

En dan de douche

Een belangrijk deel van je beautyroutine speelt zich af onder de douche. Dit is de plek waar je je benen scheert, waar je je haren wast en crèmespoeling aanbrengt, waar je scrubt en waar je je wast met de fijnste zeep. Het is dus niet alleen belangrijk dat je voldoende ruimte hebt onder de douche, het is ook belangrijk dat je de douche goed schoon kunt maken en dat je alle zeep, shampoo en crèmespoeling op één plek weet te houden. De perfecte oplossing daarvoor is een douchecabine van Sanexo. Zo’n douchecabine is er in veel verschillende maten en afmetingen. Van halfrond tot rechthoekig, met schuifdeuren of juist met openslaande deuren, met douchebak of juist niet, het kan allemaal! En je hoeft er echt niet de hele badkamer voor te verbouwen. Een douchecabine kan in (bijna) iedere badkamer worden geplaatst zonder al te ingrijpende veranderingen te hoeven doorvoeren.

Style je badkamer af

Nu je de praktische onderdelen van je badkamer onder controle hebt, is het nog belangrijk dat je je prettig voelt in je badkamer. Dit kun je voor elkaar krijgen door de badkamer te stylen. Kies voor mooie accessoires, een paar planten en voor nieuwe handdoeken. Je zult zien dat je beautyroutine voortaan écht een plezier wordt!

Laat een antwoord achter