Blog

Slagen met shoppen of toch niet?

Mijn moeder en ik gaan gezellig een dagje shoppen in Utrecht. Wij wonen zelf in de buurt van deze stad. Wij vinden het erg leuk om minimaal twee keer in de maand te gaan winkelen. We zijn echte shopfanaten. Soms kopen wij wel eens kleren online, maar dit keer gaan we er een dagje op uit naar Utrecht. 

Het begint al goed

Mijn moeder en ik stappen de auto en in en voordat wij willen vertrekken, worden wij door iets tegengehouden. Tot onze volle verbazing zit er een kat op de motorkap. Mijn moeder en ik giechelen, we kunnen niet zo gaan rijden. De kat blijft lekker zitten. Dit is een warm plekje natuurlijk. Ik pak de kat op en zet hem op de grond. Zo, we kunnen eindelijk vertrekken.

Het is een kleine 20 minuten rijden naar het centrum. We zetten de auto bij een metrostation neer, zodat we niet de hele stad door hoeven te crossen.

Keuze genoeg

We zijn al een uurtje aan het struinen door de stad van Utrecht, tijd om een plekje uit te zoeken waar wij heerlijk een koffietje kunnen halen. Even pauze dus.

Het is relatief rustig. We hebben ook een moment uitgekozen om naar de stad te gaan, wanneer iedereen aan het werk is. Dat vinden wij erg relaxed shoppen.

Na onze koffie was het weer tijd om de stad in te duiken. Er zijn nog een heleboel winkels te gaan. Mijn moeder hoopt grote maten lingerie te kunnen scoren en voor mij bh grote maten. Normaal vinden wij deze niet zo gemakkelijk, maar we gaan ons best doen om ze te vinden!

Dan maar online

Het is ons helaas niet gelukt om grote maten lingerie en bh’s te kunnen scoren, dus we hebben besloten om onze heerlijke shop dag af te sluiten op een terrasje. Ondertussen ben ik aan het googelen waar ik de lingerie kan vinden. Mijn moeder en ik zaten een beetje te scrollen, tot dat we iets leuks tegenkwamen. Gelijk bestellen dus!

Uiteindelijk zijn we thuisgekomen met vier shoptassen, normaal gesproken zijn dit er veel meer, maar hier kunnen wij er ook weer even mee vooruit. Het is ten slotte bijna herfst en dan moeten er weer ander soort kleren worden ingekocht, zoals een winterjas, laarsjes en lange broeken. Je vraagt zeker af waarom wij zo vaak shoppen? Al de kleren die wij niet meer dragen, doneren wij aan het goede doel. Iedere maand dus! Een win-win situatie dus.

Geef een reactie