Blog

Welke jurk past bij jouw lichaam?

 Ieder lichaam is uniek en gelukkig maar, anders zou de wereld ook zo saai worden. De een heeft een maatje minder en is gezegend met een prachtige taille terwijl de andere een maatje meer heeft en gezegend is met mooie ronden vormingen. Ieder lichaam heeft zo haar sterke punten en haar iets minder sterke punten, daar komen niemand onderuit. Wel kan jezelf kleding een enorme invloed hebben op hoe jij je lichaam laat zien aan je wereld. In dit blog helpen we je graag bij het vinden van de juiste jurk voor jouw lichaam.

Een getailleerde jurk

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen, de getailleerde jurk is eigenlijk perfect voor iedereen lichaam maar vooral voor dames die op zoek zijn naar grote maten jurken zijn dit vaak de jurken waar je naar moet kijken. Een getailleerde jurk volgt namelijk de vormen van het vrouwelijk lichaam en benadrukt jouw sterke punten. De getailleerde jurk laat bijvoorbeeld je boezem heel goed uitkomen, zorgt ervoor dat je een mooie strakke taille creëert en loopt vanaf je middel iets wijder uit naar beneden zodat je, je eventuele buikje iets camoufleert. Maar niet alleen voor de dames met volle vormen is deze jurk perfect. Ook juist voor de dames met helemaal geen vormen is deze jurk fantastisch. Juist doordat de jurk getailleerd is kan je een slanke taille bij jezelf creëren. Gebruik bijvoorbeeld nog een extra riem om je taille te benadrukken en zorg ervoor dat aan de boven en onderkant van de taille de jurk een beetje poft.

De A-lijn jurk

De A-lijn jurk wordt ook wel de wijde jurk genoemd en past zowel bij het peerfiguur als bij het rechthoekige figuur. De A-lijn jurk is vaak iets wijder van zichzelf en loopt naar beneden toe iets uit. Doordat de jurk niet volledig aansluit om het lichaam maar juist speels en soepel er om heen valt kun je minder sterke punten van jezelf makkelijk camoufleren. Dus ben je niet helemaal zeker of je buikje of over het feit dat je geen taille hebt? Dan is deze jurk perfect voor jou! Wist je dat je een A-lijn jurk ook perfect kan combineren met een legging? Op zoek naar een legging grote maat? Neem dan eens een kijkje bij Crissize.com.

De maxi-jurk

De maxi-jurk valt meestal tot over de knieën of zelfs helemaal tot aan de enkel. Vooral dames met lange benen kunnen deze jurk ontzettend goed hebben. De jurk zal je prachtige lengte namelijk alleen nog maar eens benadrukken. De maxi-jurk wordt steeds meer gezien als een favoriet kledingstuk voor de zomer. Ben je iets kleiner van jezelf en wil je toch graag een maxi-jurk dragen? Kijk dan eens naar een model met een split. De split zal je benen optisch langer doen lijken.

Geef een reactie