Yves Rocher x The Nails

Yves Rocher x The Nails

Yves Rocher x The Nails

Vijftig nieuwe lakjes heeft Yves Rocher uitgebracht en als zelfverklaard nail polish addict moest ik die uitgetest hebben! De vijftig tinten bestaan uit verschillende finishes, maar je vindt er ook topcoats met een glossy of matte finish, de normale base en topcoats… Hier vindt iedereen zijn smaak en goesting zowel qua kleur als finish. Bovendien bevat de formule geen tolueen, formaldehyde, kamfer of ftalaten; kortom ook nog eens “gezond” voor je nagels. De flesjes zijn niet erg groot maar dat hoeft ook niet, ze zijn makkelijk op te bergen en doordat de flesjes klein zijn betaal je ook maar een klein prijsje. Ik testte er enkele uit!

yves rocher Orange Sanguineyves rocher Orange Sanguine

Normaal ben ik geen fan van jelly finishes omdat je er bijna altijd een stukje van je nagel blijft door zien. Bij deze Orange Sanguine is dat toch net even anders. Door de prachtige glans en kleur vind ik het opeens niet meer zo erg. Ik bracht twee laagjes aan zodat de kleur mooi vol zou zijn. Geslaagd, niet?

yves rocher mentheyves rocher menthe

Met een mint kleurtje kan je tijdens de zomermaanden weinig mis doen vind ik zelf, past altijd, zowel op de handen als op de voeten. Menthe is daarbij geen uitzondering! Twee laagjes zijn meer dan voldoende om de kleur goed te laten dekken. Het viel me trouwens op dat deze zelfs vanaf de eerste laag volledig streeploos was.

yves rocher blue penseeyves rocher blue pensee

Blue Penseé is zo’n kleurtje waar ik vaker zal naar grijpen tijdens de herfst en winter. Aan de andere kant ziet zo’n donker kleurtje er eigenlijk altijd wel chique uit. Twee laagjes heb je nodig, zo ziet de kleur er op zijn best uit. Check ook de mooie glans!

Yves rocher Pivoine NacréYves rocher Pivoine Nacré

Glitternagellakjes zijn lastig om te verwijderen en dat is met deze Pivoine Nacré niet anders. Al heb ik het er wel voor over als het een mooi kleurtje is en dat is bij dit lakje wel het geval. Je zou hier voor één laagje kunnen gaan maar met twee wordt deze het mooist.

De houdbaarheid is prima, na twee dagen lichte tipwear en dat is al heel wat als je niets anders doet dan de hele dag typen. De glitternagellak, Pivoine Nacré hield het langst vol en was ook het moeilijkst om te verwijderen.

Yves Rocher, je hebt me overtuigd! Zowel de jelly als de créme finish zien er heel erg goed uit. De glitternagellak ook maar dat is gewoon mijn ding niet, daar zullen zeker andere liefhebbers voor zijn. Je kan alle vijftig kleurtjes ontdekken op de website van Yves Rocher, zag trouwens dat alle nagellakjes aan -50% worden verkocht, nu betaal je maar 2.95 euro meer, mooie prijs als je het mij vraagt!

 

2 thoughts on “Yves Rocher x The Nails

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *