Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara

Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara

Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara

Ik had eigenlijk nog nooit een mascara van Yves Rocher gebruikt, ik voelde me er eerlijk gezegd nooit echt tot aangetrokken. Tot ik de Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara ontdekte!

Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascaraYves Rocher Sexy Pulp Volume mascaraIk had eigenlijk al kunnen weten aan de hand van de brush dat ik dit een fijne mascara zou vinden. Waar ik vroeger het liefst een brush had met heel korte siliconen haartjes grijp ik nu het liefst naar een grote brush met veel haartjes. Deze geven niet alleen veel volume, ze duwen je wimpers ook echt de hoogte in.

Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara

De brush van deze Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara is groot, rond en het midden zijn de haartjes net iets minder lang. Dit zorgt er voor dat je echt alle wimpers, zowel de korte als de lange en ook de wimpers in je ooghoeken goed kan bereiken. Er zijn drie kleuren van deze Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara beschikbaar, Noir, Brun en Bleu. Zwart is de meest standaard kleur maar ook bruin kan heel erg mooi zijn voor een zachte look. Ik heb lange tijd niets anders dan bruine mascara gebruikt, ik vond altijd dat het me mooier stond. Nu ik mijn ogen altijd in de verf zet met eyeliner vind ik zwarte mascara het mooist.

Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara

Het resultaat van deze Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara? Mooi gespreide wimpers die ferm naar omhoog kijken en dit allemaal zonder klontertjes. Je kan van deze mascara gerust drie laagjes aanbrengen zonder dat je spinnenpoten krijgt, hij blijft altijd mooi. Alhoewel het geen waterproofmascara is blijft hij toch een hele dag mooi zitten, zelfs met warm weer is er geen kans op panda-ogen.

Voor mij is dit een geslaagde mascara! Voor de prijs moet je deze ook niet laten liggen, op dit moment betaal je voor deze Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara 10,95 euro, je krijgt op de webshop 39% korting. Nog nooit iets van Yves Rocher geprobeerd? Dan is deze Yves Rocher Sexy Pulp Volume zeker een mooie starter!

3 thoughts on “Yves Rocher Sexy Pulp Volume mascara

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *