Yves Rocher 100% Intense Kajal

SONY DSC

Ik ben normaal niet zo’n fan van Kajal potloden maar voor deze van Yves Rocher maak ik graag een uitzondering! Waarom? Dat zal je meteen merken als je de kleuren ziet!

SONY DSC

Zes kleurtjes zitten er in deze 100% Kajal collectie van Yves Rocher. Zes intense kleuren die bovendien ook nog eens super gepigmenteerd zijn. Er zitten wel wat kleuren tussen voor de durvers onder ons maar met de komende lente en zomer in aantocht moet dat kunnen!

SONY DSCSONY DSC

 

Vert de Cobalt – Bleu indigo – Feuille d’or

SONY DSCSONY DSC

Terre de Sienne – Rose indien – Noir carbone

Voor mij springen vooral Blue Indigo, Feuille D’or en Rose Indien in het oog. Dat blauw is misschien een verrassing maar gisteren bracht een MUA van Lancome wat blauw aan met een oogschaduwstick en dat zag er tot mijn grote verbazing toch wel heel erg mooi uit. Het is geen kleur die ik elk dag zou gebruiken maar voor af en toe kan het wel. Wat je wel elke dag kan gebruiken is de Noir Carbone, iets minder makkelijk en precies aan te brengen als een eyelinerstiftje maar het lukt wel. Verwijderen is een ander paar mouwen, de Kajal blijft echt muurvast zitten, een oliereiniger heb je echt wel nodig om alles te verwijderen.

De Yves Rocher 100% Kajal zijn zowel online als in de stores te koop, je betaalt 13.90 euro.

4 thoughts on “Yves Rocher 100% Intense Kajal

  1. Persoonlijk niet zo overtuigd van de producten. Ik bedoel, hoe slijp je dat?! En hoe nauwkeurig kan je werken? De kleuren zijn awesome, maar dan had ik het wss gewoon liever in potloodvorm.

    [Reply]

  2. De kleuren zijn wel, maar ik heb toch ook enkele contra’s. De prijs, het feit dat je enorm veel moeite moet doen om het te verwijderen, … Ik heb liever iets dat wel netjes blijft zitten gedurende de dag, maar dat, wanneer ik wil gaan slapen, er ook weer snel afgehaald kan worden.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *