YSL Youth Liberator Serum Foundation

SONY DSC

De Guerlain Tenue de Perfection is nog steeds mijn holy grail foundation maar heel af en toe maak ik wel eens een zijsprongetje. Elke keer er een nieuwe foundation uitkomt ben ik één van de eerste om hem te gaan uitproberen. Zo ook met deze YSL Youth Liberator Serum foundation, ik kocht hem al een hele tijd geleden maar toen de Guerlain Tenue de Perfection uitkwam heb ik hem meteen aan kant geschoven. Is hij niet fijn? Jawel maar het is gewoon een heel andere foundation.

SONY DSC

Ysl creëerde een foundation die je huid er niet alleen egaler en frisser laat uitzien, het is ook een anti-aging foundation met vitamine E en spf20. Toen deze foundation uitkwam was ik heel erg benieuwd naar het effect, heel veel You Tubers waren vol lof omdat deze foundation een heel mooie glow zou geven. Ik hou van een mooie glow dus deze foundation leek me perfect!

SONY DSC

De foundation ziet er luxueus uit, glazen flesje met een pompje. Zo heb ik ze graag! Alleen een ramp als je het flesje laat vallen!

sized_ysl

Er zijn van deze foundation zes kleuren beschikbaar en deze werden onderverdeeld in rose, gele en één neutrale tint. Ik heb de kleur Beige Rose40, nochtans heb ik een gele ondertoon. Toch paste deze kleur het best bij mijn eigen huidskleur, de kleur uitproberen in de parfumerie is zeker een must! Ik ben fan van de glow die deze foundation geeft, hij maakt mijn huid inderdaad een heel stuk egaler zonder maskereffect, hij heeft een medium dekking als je hem gewoon met je vingers aanbrengt. Wil je meer dekking dan zou ik hem met een kwast aanbrengen. Maar jammer genoeg blijft er van die mooie glow na een uurtje of vijf niks meer over. Het lijkt wel of de foundation dan helemaal in mijn huid is getrokken. Zo jammer want het effect als je hem aanbrengt is echt heel erg mooi! Primer gebruiken is geen optie want het lijkt wel of de mooie glow er dan helemaal niet is. Afpoederen is wel een optie maar dan nog blijft hij niet echt zitten. Conclusie, dit is eigenlijk geen foundation voor mijn huid! De foundation bevat heel veel voedende ingrediënten en is eigenlijk meer geschikt voor een oudere huid die meestal ook wat droger is. Dus vrouwen met een droge huid, test hem uit, ik denk dat jullie er wel tevreden mee zullen zijn!

De YSL Youth Liberator Serum foundation is te koop bij de parfumerie en je betaalt ongeveer 58 euro voor een flesje van 30ml.

Welke foundation gebruik jij op dit moment?

3 thoughts on “YSL Youth Liberator Serum Foundation

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *