YSL Rouge Volupté Pink Caresse

Nog een lipstick die ik kocht tijdens de solden, de YSL Rouge Volupté Pink Caresse. Het is ondertussen mijn derde YSL Rouge Volupté, hier kan je de YSL Rouge Volupté Tender Peach vinden, en hier kan je de Rouge Volupté Nude Beige vinden. Ik ben echt dol op die lipsticks, ze zijn smeuïg, romig en smaken heerlijk naar watermeloen. Ik zou constant aan mijn lippen willen likken als ik ze gebruik, maar dan zouden ze wel heel snel op zijn. Als je deze lipsticks elke dag meerdere keren zou gebruiken zouden ze snel op zijn want ze zijn niet echt zuinig in gebruik. De houdbaarheid is dus ook niet echt goed!

 

 

De twee andere kleuren die ik heb zijn vrij nude maar deze Pink Caresse kan je niet echt nude noemen. De kleur die je ziet krijg je op je lippen en misschien zelfs iets feller.

 

 

 

Je ziet het al aan de swatch, hij is lekker fel! De kleur doet me een beetje denken aan frambozen.

 

De kleur op mijn lippen. Ik ben er weg van! Het is wel een kleur waar je een beetje moet mee oppassen als je ze aanbrengt, ik in ieder geval toch, als je fijne lijntjes rond je lippen hebt moet je een beetje uitkijken anders kruipt de lipstick in de fijne lijntjes.

 

Houden jullie ook van felle lipsticks of grijpen jullie eerder naar de nude kleuren?

 

7 thoughts on “YSL Rouge Volupté Pink Caresse

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *