YSL Rouge Volupte No 1 Nude Beige

 

Vandaag een ode aan de YSL Rouge Volupte. Ik weet dat vele het er niet mee eens zullen zijn maar ik vind de verpakking echt supermooi! Dit is echt zo’n lipstick die je met plezier uit je handtas haalt om je lippen bij te werken. Deze kleur is de 1 een mooie lichtroze kleur, de lipstick is lekker smeuïeg, (zeg je dit normaal niet alleen over eten?) en smeert zalig op je lippen.  Hij ruikt en proeft naar watermeloen, wie kan er nu nee zeggen tegen deze lipstick?

Het enige nadeel is wel dat hij helemaal niet lang houdt, als je iets drinkt of eet blijft er gegarandeerd niets meer over van de lipstick en dat is eigenlijk wel een beetje jammer. Ik zou hem bij wijze van spreken de hele dag willen opsmeren maar daar voor is het prijskaartje toch wel iets te hoog, je betaalt er rond de 25euro voor.

 

Maar.. Ik wil er nog, tijdens de leuke shopdag wou ik de YSL rouge volupte nog kopen in de kleur 26 en blijkbaar, na wat swatches, zou dit de perfecte combinatie zijn met de Chanel Bikini Peach. Misschien dat ik er van de week toch nog even ga naar kijken.

10 thoughts on “YSL Rouge Volupte No 1 Nude Beige

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *