YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain Rose Pastelle X Beige Aquarelle

 

Een tijdje geleden kreeg ik de YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain in Orange de Chine opgestuurd (klik hier). Een heel mooie kleur maar niet voor op mijn lippen, vind het mooier op mijn nagels. Toch bleven deze Glossy Stains in mijn hoofd rondspoken want de werking op zich vond ik wel fijn.

Toen ik de kans kreeg om er twee mee te nemen aan een meer dan democratisch prijsje heb ik geen moment getwijfeld en koos de twee lichtste kleuren er uit. Het werd n°18 Rose Pastelle en n°19 Beige Aquarelle. Die laatste stond trouwens al van in het begin op mijn wishlist.

Dit is Rose Pastelle, de meest roze van de twee. De verpakking is echt leuk, je ziet dadelijk door het venstertje welke kleur je hebt. Het lijken bijna nagellakflesjes, echt leuk!

Ook de applicator is heel erg fijn, je kan er heel precies mee werken. Vooral bij een rode of felle kleur is dat toch vrij belangrijk.

Beige Aquarelle is ook weer een lichte kleur maar dan iets warmer.

Er zit niet zo heel veel verschil in kleur maar toch is deze mijn favoriet van de twee.

Bij de swatches zien je het kleurverschil beter, links Beige Aquarelle en rechts Rose Pastelle.

Deze YSL Rouge Pur Couture Glossy Stains zijn echte aanraders, ze brengen makkelijk aan, glanzen als een lipgloss en blijven heel lang mooi zitten.

Ik ben fan! Jij ook? 

 

 

8 thoughts on “YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain Rose Pastelle X Beige Aquarelle

  1. heel mooi!!! die rode is ook veel te rood voor mij (jouw vorig revue) maar deze zijn mooie kleuren… deze ga ik zeker eens zelf testen in de winkel (heb voor mijn verjaardag die op komst is een cheque van 5 euro gekregen van Ici Paris XL)…. dat komt weeral eens goed uit he… een jaartje ouder worden heeft zijn nadelen (is weer een jaartje minder van uw leven toch), maar ook zo zn voordelen :p

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *