YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical & Fascinating Violet

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical & Fascinating Violet

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical & Fascinating Violet

Shoppen in mijn eigen stash, ik zou het vaker moeten doen want zo kom ik nog eens verborgen pareltjes tegen zoals deze YSL Mascara Volume Effet Faux Cils mascara’s. Een paarse en een zwarte die ik nu afwisselend gebruik.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical & Fascinating VioletYSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical & Fascinating Violet

YSL verpakkingen, je vindt deze ofwel heel erg mooi of net spuuglelijk omdat het toch wel verpakkingen zijn die je al van ver herkent, goud met het welbekende YSL logo. Ik hou er wel van, voor mij zien ze er super luxueus uit en heel aantrekkelijk uit.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical & Fascinating Violet

De YSL Mascara Volume Effet Faux Cils hebben een vrij grote mascara brush met dicht op mekaar staande haartjes. Doordat de brush niet te groot is brengt hij makkelijk aan en de kans dat je mascara bovenaan je oog gaat zitten is heel erg klein.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir RadicalYSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical

Bij mij geeft deze Radical Black niet echt veel volume maar wel lange, mooi gesepareerde wimpers die gedurende de dag niet uitzakken.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Fascinating VioletYSL Mascara Volume Effet Faux Cils Fascinating Violet

Hoe leuk is deze Fascinating Violet? Ik ben echt dol op deze kleur, hij doet bruine ogen echt “poppen”! Hier zie je dat deze mascara wel meer volume geeft, nochtans gebruikte ik hier ook maar twee laagjes.

Een fijne herontdekking in mijn stash!

One thought on “YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical & Fascinating Violet

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *