YSL Gloss Volupté 202 Rose Jersey

SONY DSC

Gisteren een lipstick waar ik verliefd op werd, vandaag een glossje! Ik heb al een aantal YSL Rouge Volupté lipsticks, Nude Beige, Tender Peach en Pink Caresse maar de glossjes had ik nog niet geprobeerd, tot nu. Je hebt keuze uit 24 tinten en ik koos voor een roze tint, 202 Rose Jersey.

SONY DSCSONY DSC

Net zoals bij de Rouge Volupté lipsticks zie je duidelijk dat dit glossje van YSL is. Het staat er niet alleen duidelijk op, je ziet het meteen aan de gouden kleur aan de verpakking.

SONY DSCSONY DSC

Aanbrengen doe je met de speciale applicator, ik heb dit soort applicator nog niet gezien bij een ander merk maar hij brengt de gloss in elk geval heel makkelijk aan. De applicator gaat mooi mee met de vorm van je lippen en de gloss kan je ook beter verspreiden.

SONY DSCSONY DSC

Rose Jersey is een mooie lichtroze tint met een heel lichte gouden shimmer er doorheen. Deit glossje heeft net zoals de lipstick een watermeloensmaakje. Een vrij sterke smaak en geur, ik hou er van maar ik me voorstellen dat als je er niet van houdt dat het wel kan tegensteken. Groot pluspunt aan dit glossje is dat het niet zo erg plakt als de meeste glossjes maar hierdoor moet de houdbaarheid dan wel een beetje inboeten. Op zich niet erg want aanbrengen gaat makkelijk door de speciale applicator.

Ik ben fan en wil zeker nog wat andere YSL Gloss Volupté gaan bekijken! Je vindt deze bij de parfumerie voor ongeveer 29.00 euro.

2 thoughts on “YSL Gloss Volupté 202 Rose Jersey

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *