ysl Couture variation palette Nu

YSL Couture Variation Palette Yeux 1 Nu

ysl Couture variation palette Nu

YSL is een merk dat bij mij een beetje op de achtergrond is geraakt. Ik ben een grote fan van de gouden, bijna kitscherige verpakkingen maar er was de laatste tijd niet één product dat me qua inhoud aansprak. Tot ik beelden en swatches van het YSL Couture Variation Palette in Nu zag. Ik wist dat ik dit wilde hebben, een palette vol nude tinten die makkelijk om te vormen zijn tot een avondlook, dit palette draagt mijn naam! De hunt kon beginnen! Ofwel was er niet veel stock, het is een LE palette, ofwel was het gewoon heel erg snel overal uitverkocht. Ik had de hoop al bijna opgegeven tot ik het palette dan toch nog tegenkwam tijdens het wachten in Brussel Zuid bij Planet Parfum.

ysl Couture variation palette Nu

Tien tinten van beige, brons en bruine kleuren en dit zowel mat als met een metallic finish, voor mij is dit echt een compleet palette. De oogschaduw is zacht zonder dat alles in het rond vliegt en laat zich makkelijk aanbrengen en blenden. De kwaliteit van de oogschaduw is echt top, je zal meteen bij de swatches zien dat de pigmentatie heel erg goed is.

tien tinten van beige, bronze en bruine kleuren

De brush die er bij zit vind ik persoonlijk maar niks, de haren zijn voor mij iets te stug, maar het is in elk geval wel fijn gedaan van YSL om er een brush aan toe te voegen. In uiterste nood zou ik deze ook wel gebruiken.

YSL Couture Variation Palette Yeux 1 Nutien tinten van beige, bronze en bruine kleurenYSL Couture Variation Palette Yeux 1 NuYSL Couture Variation Palette Yeux 1 Nu

Alle swatches op een rijtje.

Ik vind dit echt een prachtig palette en ben blij dat ik het toch gevonden heb. Moest je de Urban Decay palettes hebben is het misschien niet meteen een aanvulling want een heel aantal kleuren uit dit palette lijken ook op kleuren van Urban Decay. Het grote verschil is dat Urban Decay niet te koop is in België en YSL wel.

Dit YSL Couture Variation Palette Yeux 1 Nu vind je bij de parfumerie voor ongeveer 62 euro. Het is LE dus je zal misschien wel wat moeite moeten doen om het nog te vinden.

6 thoughts on “YSL Couture Variation Palette Yeux 1 Nu

  1. Zo mooi! Ik heb er ook nog naar staan kijken bij ons in de Inno, maar niet gekocht. Heb inderdaad al heel wat gelijkaardige tinten, niet enkel in het Naked palet, maar ook in losse oogschaduw. Tot nu toe goed kunnen inhouden, haha.

    [Reply]

  2. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit een oogschaduw kwastje uit een palette heb gebruikt. Het is mooi palette, alhoewel die kleurtjes heel vaak terugkomen in andere palettes. Dus daarom zal ik dit duur maar prachtig juweeltje laten liggen.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *