YSL Black Opium

SONY DSC

Verliefd worden op een geur? Ik kan dat! Toen ik een tijdje geleden een staaltje van YSL Black Opium kreeg via de post was ik meteen verkocht. Het was zelfs niet eens een echt staaltje, het was een klein envelopje dat naar Black Opium. Ik wist meteen dat dit iets voor mij zou zijn!

SONY DSC

Topnoten: roze peper, oranjebloesem en peer
Hartnoten: koffie en jasmijn
Basisnoten: vanille, patchoeli en ceder

Deze geur is vrij zwaar en zwoel en ligt een beetje in de lijn van de Victor & Rolf Extreme Eau de Parfum, hou je van deze geur dan moet je zeker eens gaan snuffelen aan Black Opium, ik wed dat je meteen verkocht bent! Zo heb ik Stamatia ook kunnen overtuigen, wij hebben zo een beetje dezelfde smaak qua parfum en ik wist dat zij deze ook goed zou vinden.

SONY DSC

Niet alleen ruikt dit parfum lekker, hij zit ook nog eens in een heel leuke fles!

Dit wordt mijn geur deze winter!

30ml 63.00 – 50ml 86.00 – 90ml 110.00

Welk parfum wordt jouw geur voor de komende winter?

4 thoughts on “YSL Black Opium

  1. Ik vind het ook zo’n lekkere geur en hij doet inderdaad heel sterk denken aan het V&R parfum. Ik heb hem nog niet gekocht maar in gedachten zie ik die prachtige verpakking al tussen mijn andere parfums staan!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *