WIN WIN WIN System Professional After Sun gamma

We beginnen aan dag twee van mijn blogverjaardag! Ook vandaag hebben jullie drie maal kans!

Met dit zonnige weer kunnen je haren wat extra verzorging gebruiken en daar is het System Proffesional After Sun Gamma ideaal voor!

En jij kan dit winnen! AfterSun Shampoo, AfterSun Conditioner, AfterSun Fluid en AfterSun Concentrate!

Wat moet je hier voor doen om dit setje te winnen?

Stuur een mailtje naar winwinwin@beautyetc.be met als titel “Ik win graag het System Professional AfterSun Gamma” met al je gegevens zodat ik je zo snel mogelijk kan contacteren en het product kan opsturen.

Heb je Twitter? RT dan volgende zin “RT @MissBeautyetc is jarig, ik win graag het System Professional AfterSun Gamma”

Volg mijn blog via Bloglovin klik hier

Klik op de Like button bij Facebook, klik hier

De Give Away is afgelopen alle winnaars hebben een mailtje gekregen!

11 thoughts on “WIN WIN WIN System Professional After Sun gamma

 1. o wat jammer! Ook hiervoor geldt hetzelfde, ik doe niet mee vanwege mijn gevoelige huid.. Zeker zonnebrand of after-sun is haast niet te doen. 🙁

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dit is voor je haar, misschien kan dit wel?

  [Reply]

 2. Wat een supertoffe winactie!! Ik heb altijd snel last van een geirriteerde huid door de zon. Ik heb geen allergie, maar ben wel overgevoelig. Na het douchen en insmeren met een heerlijke aftersun heb ik altijd veel minder last. Ik ben erg nieuwsgierig naar de shampoo en de conditioner! Je haar lijdt altijd zo erg onder de zon! Echt een super leuke originele winactie!
  Liefs,

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *