Win Win Win Marc Inbane Luxe Giftset

Win Win Win Marc Inbane Luxe Giftset

Win Win Win Marc Inbane Luxe Giftset

Win Win Win Marc Inbane Luxe Giftset

De Marc Inbane Tanning spray is al jaren mijn favoriete zelfbruiner. Als ik er ééntje gebruik waarvan ik meteen effect wil en zie dan is het deze wel. Streeploos en sunkissed zijn de codewoorden bij deze zelfbruiner en daarom ben ik ook zo’n groot fan.

Wil jij deze Marc Inbane zelf ook een keertje proberen? Dan heb ik leuk nieuws want ik mag twee luxe sets weg geven. In de mooie zwarte doos zit de full size Marc Inbane tanning spray en de Marc Inbane Powder Brush. Wat moet je hiervoor doen?

❤ Klik door naar mijn Instagram en volg me.

❤ Volg Marc Inbane

❤ Tag twee vrienden onder deze foto

En klaar!

Op zondag 19 november krijgen de twee winnaars een berichtje via Instagram PM. Deze Give Away is open voor BE en NL.

Good Luck!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *