WIN WIN WIN 3 x Garnier BB Cream

Ik denk dat iedere BeautyBlogger ondertussen al wel gehoord heeft over de BB Cream oftewel Blemish Balm Cream. Het wondermiddel voor een mooie huid aan de andere kant van de wereld. Ook hier is de BB Cream aan een opmars bezig, al hebben de meesten onder ons het “nadeel” om niet zo’n bleke huid te hebben en zo zijn de BB creams bijna onbruikbaar voor ons wegens de lichte kleur. Ik heb er zelf ook al enkele getest en heb dit probleem ook, de creams zijn te licht. Garnier brengt redding want zij brengen ook een BB Cream uit, de Miracle Skin Perfector en deze is toch iets donkerder dan de andere varianten.

Ik ben hem uitgebreid aan het testen, heel snel een review dus! De Miracle Skin Perfector belooft direct een perfecte huid effect, tot 24 u gehydrateerd. Egaliseert, vervaagt lijntjes, imperfecties en geeft een stralende teint. Bovendien heeft hij UV beschermingn SPF.

Vanaf vandaag tot zondag 18 september 24u maak jij kans op één van de drie Garnier BB cream Miracle Skin Perfector!

Wat moet je er voor doen?

Volg mijn blog via Bloglovin, klik hier en like deze Winactie.

Volg mij op Twitter en RT deze zin  “RT en win @MissBeautyEtc Ik win graag de Garnier BB Cream voor een stralende huid op www.beautyetc.be

Like mijn blog op Facebook, klik hier

Stuur een mailtje naar winwinwin (at) beautyetc.be met als titel ” Ik wil een stralende huid met de Garnier BB Cream”

 

 

 

10 thoughts on “WIN WIN WIN 3 x Garnier BB Cream

 1. Hallo,

  ik doe graag mee met je winactie voor de Garnier BB cream 🙂

  Ben een trouwe lezeres van je beautyblog en facebookpage, dus die had al lang geliked. Verder heb ik jouw link ook op mijn facebook gezet.

  Alvast bedankt en vele groetjes

  Shehla

  [Reply]

 2. Leuke winactie!
  Ook ik ben, als beautyblogster en beautyaddict, heel erg benieuwd naar deze BB Cream (of eigenlijk naar elke BB Cream want ik heb spijtig genoeg ook nog niet de kans gehad om de originele creams te testen), na op zoveel blogjes erover gelezen te hebben, dus ik doe dan ook graag mee!
  Mijn mailtje valt zo in je inbox! 🙂

  Ik duim alvast! 🙂

  Liefs,
  Nathalie

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *