WIN WIN WIN 10 x Bourjois Smile Enhancing Gloss

De zon zal ons de komende dagen weer niet echt aan het lachen brengen, regen, wind, koude… Het lijkt eerder herfst. Om toch nog een smile op jullie gezicht te toveren heb ik weer een leuke winactie, ééntje waar je letterlijk en figuurlijk van gaat stralen.

De Bourjois Smile Enhancing Gloss bestaat uit twee delen. Een witte zijde die je kan gebruiken om op je tanden aan te brengen, hierdoor gaan ze iets witter lijker en je krijgt er bovendien nog een frisse adem van want dit ruikt en smaakt naar munt, en don’t worry dit is niet schadelijk! Aan de andere zijde vind je een lipgloss  in vijf verschillende kleurtjes die je tanden nog eens extra wit laten lijken.

Ik mag van Bourjois tien van deze Smile Enhancing Glosses weg geven. Van elke kleur heb ik er twee, Beige Tapis Rose, Framboise Hollywood, Rose Bright, Brun Showbiz en Fraise Celebrity.

Wil jij één van deze Bourjois Smile Enhancing Glosses winnen? Volg dan volgende stappen!

RT de volgende zin: RT en volg @missbeautyetc WINWINWIN 10 x Bourjois Smile Enhancing Gloss op beautyetc.be

Follow on bloglovin klik hier

Like mijn FB pagina, klik hier

Stuur een mailtje met als titel “WIN WIN WIN 10 x Bourjois Smile Enhancing Gloss” naar winwinwin@beautyetc.be met al je gegevens. Laat me ook even weten welke kleur je het liefst zou krijgen, in de mate van het mogelijke krijg je deze dan thuis gestuurd!

De winactie loopt tot 22 juli 12:00. Veel succes!

 

 

 

6 thoughts on “WIN WIN WIN 10 x Bourjois Smile Enhancing Gloss

  1. Ondanks het feit dat ik al een fabulous pakketje bij je gewonnen heb, ga ik toch nog eens mee doen. 😀
    Als dat ten minste mag.

    Ook hier geen twitter maar ik zal eens extra delen via FB 🙂

    [Reply]

  2. WOW wat een leuke ‘smiling’ winactie weer!!!! Ik doe zeker mee, heb net het artiekeltje geliked & geshared en een mailtje gestuurd. wat een reuze leuk idee om een tandwhitner aan je gloss te hebben!!! wel heel handig 🙂

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *