What's new @PN_Pronails

What’s new @PN_Pronails

What’s new @PN_Pronails

Vorige week trok ik naar ProNails HQ om de nieuwste nagellak collecties te gaan ontdekken en ik werd aangenaam verrast door de mooie tinten, het wordt een mooie winter! Een overzicht!

What's new @PN_PronailsWhat's new @PN_Pronails

De ProNails Colour Code Collectie bevat allemaal tinten die je meteen met de herfst associeert, geen al te opvallende tinten maar wel heel erg mooi combineerbaar.

What's new @PN_Pronails

Deze ProNails Colour Code Collectie Casual Chic was meteen mijn favoriet. Dit is zo’n kleurtje dat je het hele jaar rond kan dragen.

What's new @PN_Pronails

What's new @PN_Pronails

De ProNails Rising Sun Collection is echt helemaal mijn ding, stuk voor stuk prachtige tinten. Crèmelakjes maar ook lakjes met een hele mooie shimmer in verwerkt. Niet alleen leuk voor tijdens de feestdagen, ze zijn ook de perfecte basis voor een leuke nail-art.

What's new @PN_Pronails

Hoe mooi is deze ProNails Rising Sun Collection Cherry Blossom? Fuschia met een zilveren shimmer, mijn favoriet!

What's new @PN_Pronails

Ik ben de laatste tijd weer helemaal in to nude tinten en was dan ook meteen verliefd op deze ProNails Back to Wool Collection. Zachte kleurtjes die heel mooi zijn op zichzelf maar ook een perfecte basis vormen onder nailart.

What's new @PN_Pronails

Als ik dan toch een favoriet zou moeten kiezen wordt het deze Pro nails Back to Wool Collection Back to Wool, de perfecte nude tint.

ProNails heeft niet alleen hard gewerkt aan de kleurtjes, ook aan de houdbaarheid van de nagellak werd gewerkt. Deze nieuwe collectie werden gemaakt met de nieuwste Longwear Colourfix Technology die samen met de Longwear Start en de Longwear Finish gaan zorgen voor nagels die er een week tip top uitzien.

What's new @PN_Pronails

Voor leuke nail-art spulletjes moet je absoluut bij ProNails zijn. Ze hebben een enorme collectie aan nagelstickers in alle vormen en kleuren. Het leuke is dat je geen pro hoeft te zijn om het er leuk te laten uitzien.( Hier en hier vind je mijn creaties terug.) Ik wil binnenkort zeker eens aan de slag met de ProNails Peel-off Cuticle Shield samen met de Stamping Plates. Samen met de Art Stamp moet het toch een fluitje van een cent zijn om zonder al te veel smossen een mooie nail-art te maken? Heel benieuwd!

What's new @PN_Pronails

Je nagels in een mooie kleurtje steken is één ding maar ook je handen kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Zeker tijdens de herfst en de winter kunnen je handen zeker wat extra hydratatie gebruiken. Maar ook tijdens de zomer dan is het geen slecht idee om je handen ook te beschermen tegen de zon. ProNails brengt een hele collectie aan verzorgingsproducten uit, van zeep tot en met een masker voor je handen. Ze gaan je handen niet alleen verzorgen, ze bevatten anti-aging ingrediënten en een SPF 15. Ik ben nu al enkele dagen het ProNails Deep Defense Hand Serum aan het gebruiken en ik merk meteen verschil. Mijn handen zijn meteen een stuk minder droog en het fijne aan dit serum is dat het ontzettend snel intrekt en geen laagje nalaat. Ondertussen zit deze in mijn handtas, ik kan al niet meer zonder!

What's new @PN_Pronails

Ter afsluiting kregen we ook allemaal een ProNails Treatment. Mijn keuze was snel gemaakt! Mijn nagels lakken kan ik vrij goed zelf, gel is helemaal mijn ding niet dus koos ik voor de Sopolish Treatment. Met SoPolish bescherm je je natuurlijke nagels, heb je twee weken perfect gelakte nagels én het leuke is dat je het ook makkelijk kan verwijderen. Ze brengen een soort van stickertje aan en hierop wordt de SoPolish nagellak aangebracht. Even uitharden onder de lamp, opnieuw een laagje kleur en opnieuw onder de lamp. Afwerken met een laagje SoPolish Shine, opnieuw even onder de lamp en klaar! Veel sneller klaar dan een laagje gel en toch ziet het er even goed uit. Ik koos voor een nieuw kleurtje uit de SoPolish Collectie, ProNails So Polish Pebbles Purse en ben er bijna een week later nog steeds even blij mee! Wat ik zelf ook zo fijn vind is dat je dit er thuis ook gewoon kan afhalen. Een beetje olie tussen de randjes aanbrengen en je kan er alles zo afhalen. Ik hoop alleen dat ik ze toch nog even kan laten zitten!

Wil jij ook een ProNails treatment uitproberen? Kijk dan even op de website van ProNails daar kan je het kortstbijzijnde ProNails verkooppunt vinden.

 

One thought on “What’s new @PN_Pronails

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *