What’s New? Kiehl’s!

Deze week stond de voorstelling van de nieuwe Kiehl’s producten op het progamma. Iets waar ik al een hele tijd naar uitkeek! Kiehl’s is voor mij nog steeds een high-end merk, niet zozeer om zijn prijzen want die zijn niet eens zo duur, maar wel om zijn high-end producten! En er is heel wat nieuws te ontdekken, er worden oa vier nieuwe Aromatic blends uitgebracht waarvan ik er direct ééntje tot mijn favorieten bombardeerde!

Met stip op één staat deze Vanilla & Cedarwood, een heerlijke geur op basis van vanille. Bij de meeste parfums die je tegenkomt in de parfumerie zitten heel veel verschillende elementen. Kiehl’s doet daar niet aan mij en maakt echt “simpele” geuren met enkele hoofdbestanddelen. Misschien ook leuk om weten, bij de vier nieuwe geuren werden de makers geïnspireerd door een streek. De beste vanille haal je bv in Uganda, de vanille die je in deze geur vindt komt dan ook uit dit land.

De maker van Nashi Blossom & Grapefruit haalde zijn inspiratie dan weer in Japan.

Voor Orange Flower & Lychee trokken de Kiehl’s parfumeurs naar Marokko.

Ben jij gek op de Provence? Fig Leaf & Salie zal dan zeker één van jouw favoriete geuren worden.

Kiehl’s zal deze lijnen ook nog uitbreiden met een Bodylotion en een Body Cleanser. Slechte nieuws is dat de geuren pas begin september te koop zullen zijn. Ik kijk er alvast naar uit!

Tijdens de PR dagen kregen we al een sneak peek maar nu zijn ze ook effectief te koop, de Leave In’s (30.00 euro) van Kiehl’s. Er bestaat al een haarverzorgingsgamma maar Kiehl’s heeft begrepen dat wij vrouwen niet altijd de tijd hebben om ons haar uitgebreid te verzorgen. Met deze Leave In’s kan je je haar tot in de puntjes verzorgen zonder er al teveel tijd aan te moeten besteden.

Strenghtening and Hydrating Hair Oil in Cream met olijf olie en advocado olie voor droog en beschadigd haar beschermd, hersteld en geeft je haar een mooie glans. Ik kreeg hem mee naar huis en dit is weer zo’n product dat ik zou gebruiken alleen al om de geur.

Deeply Restorative Smoothing Hair Oil Concentrate met faitraide argan- en sesamolie is dan weer voor de froezelhoofdjes onder ons. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat er een barrière gevormd wordt tegen vochtigheid, bye bye froezel.

De Color Protect Shine Infusing Hair Oil Treatment met zonnebloem- en abrikozenolie is dan weer voor de gekleurde hoofdjes onder ons. Deze leave-in verzorgt het beschadigde haar en door de spf 10 wordt het haar beschermd zodat de kleur langer mooi blijft.

Vorig jaar mocht ik al kennis maken met dit Magic Elixir (21.50 euro) van Kiehl’s. Magic Elixir is een multifunctionele olie die vuil en overtollig vet helpt afbreken en de hoofdhuid versterkt en hydrateert. Masseer de olie in je hoofhuid en laat het dan nog een tiental minuutjes zitten. Nadien gewoon wassen met shampoo, je hoofd en haar zijn zo diepgaand gereinigd.

Vanaf volgende maand vind je ook twee nieuwe zonnebeschermingsproducten bij Kiehl’s, Activated Sun Protector voor Face (26.00 euro) en Body (23.00 euro). Bij Kiehl’s is het beschermen van je huid heel belangrijk. Ze zorgen met deze producten voor een SPF50 bescherming. Bij de Face versie hebben ze er voor gezorgd dat het een licht product is dat toch een complete bescherming biedt.

Ook aan onze mannen wordt gedacht met deze Kiehl’s Facial Fuel No Shine Hydrator (18.00 euro), deze wordt in augustus uitgebracht. No more shiny faces voor onze mannen want dit product  zorgt er voor dat overtollig vet geabsorbeerd wordt en dat de glans vermindert. Aan de andere kant zorgt hij voor een fris gevoel en de huid blijft voldoende gehydrateerd.

Dat wij BeautyBloggers van nieuwe smeerseltjes houden dat weten jullie ondertussen al wel. Als je ons een beetje volgt op Twitter en Instagram dan weten jullie waarschijnlijk ook wel dat we ook van lekker eten en drinken houden. Bij Oona werden we heerlijk op onze wenken bediend, heel veel fijne producten en lekker eten, meer moet dat voor ons niet zijn. Het dessert hebben Marijke en ik jammer genoeg moeten laten staan maar als je de borden hierboven ziet kan je je al wel voorstellen dat we meer dan voldoende hebben gegeten.

Maar we waren snel getroost, bij het naar huis gaan kregen we nog een doosje met heerlijke cupcakes mee. Die hebben de avond niet overleefd…

Ik wil Oona, Kiehl’s en al de fijne collega Beauty Bloggers bedanken voor de leuke avond!

Nog meer foto’s? Klik hier

 

10 thoughts on “What’s New? Kiehl’s!

  1. Vanilla & Cederwood is ook mijn favoriet! De cupcakes hebben helaas de rit naar zee niet overleefd, haha!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Kan ik me voorstellen 🙂 Ik heb er ‘s avonds ook nog ééntje gegeten 😀

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *