What’s New and Upcoming @ PR Style

Deze week waren het in Antwerpen de PR dagen, iedereen liep van hot naar her en de meesten waren dan steendood tegen donderdagavond. Marijke en ik deden enkel drie persburo’s aan om de nieuwigheden op beautygebied te ontdekken. We begonnen bij PR Style waar we verwelkomd werden met een glaasje champagne en er werd ons een voetmassage aangeboden met de nieuwe producten van Neutrogena speciaal voor de voeten. Ik bedankte vriendelijk, ik ben er niet zo gek op, dat gepruts aan mijn voeten. Marijke genoot er in elk geval van! Ik kende Neutrogena vooral van de handcrèmes bij de apotheker maar nu hebben ze ook een compleet voetverzorgingsgamma, geen slecht idee met de zomer in zicht!

Een tijdje geleden leerde ik Caudalié kennen(klik hier) ook een merk uit de apotheker en deze week werden er ook twee nieuwe producten voorgesteld, perfect voor de zomer. Geen zin in foundation? Caudalié bracht het Teint Divin Mineraal poeder (20.00 euro) en de Crèmes Teintées Minerales (17.90 euro) uit. Vooral de Crèmes Teintées Minerales, die verkrijgbaar is in twee tinten, sprak me wel aan. De donkerste tint paste perfect bij mijn huidskleur en voelde heel fris en zacht aan. Ideaal voor tijdens de zomermaanden!

John Frieda stelde zijn Full Repair gamma voor, een gamma dat heel beschadigd haar verzorgd zonder het te verzwaren.

Le Petit Marseillais heeft al een aantal heel fijne geuren maar er komen er nog enkele bij! Hazelnootolie & Koninginnegelei, Aalbessen & Kersttomaatjes en Mimosa. Vooral de laatste rook heel erg lekker.

Diamonds are a girl’s best friend? Yes they are. Alleen zijn ze niet zo bevriend met mijn portemonnee. Deze ring zag er echt to die for uit!

Bijna even mooi maar heel wat betaalbaarder is de nieuwe collectie van Ti Sento.

Boo Boo Bags stelden ook een aantal nieuwigheden voor, check de armbandjes met de libellen, zo mooi!

SYL staat voor Sal Y Limon, armanden in verschillende kleuren, grootte en breedte. Deze zijn het perfecte zomeraccesoire. Ze zijn trouwens al verkrijgbaar bij Inno en enkel speciaalzaken. De eerste volgende keer ik in de buurt van Inno ben hangt er minstens één rond mijn arm!

Nog veel meer foto’s vind je op mijn facebook pagina, klik hier.

Bedankt PR Style voor de fijne ontvangst!

 

 

8 thoughts on “What’s New and Upcoming @ PR Style

  1. Ik heb zeker genoten van die voetverzorging 🙂 En ja, die armbanden, daar ga ik binnenkort ook is naar kijken!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Ik denk dat ik zaterdag eens naar de Inno ga 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *