What’s in my Bag X The Alexander Mc Queen Large Bubble Bag Edition

SONY DSC

Een “what’s in my bag” blogje heb ik nog nooit gedaan, nochtans vind ik het zelf heel erg leuk om in andermans handtas te piepen. Vandaag mogen jullie in mijn Alexander Mc Queen Large Bubble Bag piepen en zie je wat ik allemaal meesleur!

SONY DSCSONY DSC

De handtas heb ik nog niet zo heel lang maar ik ben er wel dol op, een heel mooie donkerpaarse kleur met gouden hardware <3 Verder is ze groot, ik kan er heel wat in kwijt! Ik hou van de geur van deze handtas en het leer is superzacht, heel veel <3 !

SONY DSC

Dit zit er op dit moment allemaal in. Ga ik met de trein naar een event dan komt daar nog mijn fototoestel en mijn iPad bij, en ja deze handtas is zo groot dat dat er allemaal in gaat 🙂

SONY DSCSONY DSC

Dit setje van The Body Shop is  handig! Vooral dan de nagelvijl en het schaartje, scheurtje in de nagel of een losgeraakte naad? Ik heb alles bij de hand!

SONY DSC

Deze Braun Satin Hair zit na drie jaar nog steeds standaard in mijn handtas. Zeker tijdens de wintermaanden gaat deze echt froezelhaar tegen en je haar gaat er ook nog eens mooi van glanzen.

SONY DSC

Een agenda om al die leuke events in te plannen mag ook niet ontbreken. Deze kocht ik bij de Standaard boekhandel en ik betaalde er denk ik ongeveer 10 euro voor?

SONY DSC

Wat is er erger als blogger om bijna met een platte telefoonbatterij te zitten? Ik word al lastig als ik maar 50% meer heb. Een oplader is dan ook iets dat ik niet meer kan missen!

SONY DSC

Deze Fab portefeuille heb ik ook al een hele tijd, dat zie misschien wel een beetje aan de slijtage. Toch blijf ik hem leuk vinden, lekker groot zodat ook hier veel in kan.

SONY DSC

Soms wil je je handen wassen maar is er niets in de buurt om dat te doen. De oplossing is een handcleansing gel, je wrijft er mee in je handen en het probleem van vieze handen is opgelost. Ik ben gek op de cleansing gels van TBS, ze hebben er in heel veel verschillende geurtjes.

SONY DSC

Mijn I-Phone 5S. Nog steeds heel blij mee na mijn oude i-phone 4. Misschien een klein beetje spijt dat ik niet iets langer heb gewacht tot de 6 uitkwam…

SONY DSC

Ook deze Chanel Coco Mademoiselle heeft een vast plaatsje in mijn handtas. Moest ik vergeten zijn om parfum aan te brengen heb ik deze nog altijd.

SONY DSC

Mijn autosleutels met dit supercute mini-Uggje. Ik kreeg dit een aantal jaar geleden tijdens één van de PR-dagen en sindsdien hangt hij aan mijn sleutels, net zoals de grote UGG’s blijft hij mooi.

SONY DSCSONY DSC

In een transparant zakje van MAC steekt mijn on-the-go make-up. Chanel poeder en kabuki, Bobbi Brown concealer, lipsticks van MAC, lipgloss van Chanel, Dior lipstick, een L’Oréal eyeliner, Bobbi Brown créme blush die je ook als lipstick kan gebruiken, Rosebud Salve en een tube handcréme van Ekos.

 

 

8 thoughts on “What’s in my Bag X The Alexander Mc Queen Large Bubble Bag Edition

 1. Wat een supermooie tas, prachtige kleur!
  En die agenda heb ik trouwens nooit gevonden 🙁

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Oei! Ik kocht hem bij de Standaard in Antwerpen. Misschien dat je hem online nog kan vinden?

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *