Webshoptip: Antipodes in België!

Webshoptip: Antipodes in België!

SONY DSC

Soms heb ik iets in mijn hoofd en dan wil ik het meteen! Zo ook met Antipodes, het Aura Manuka Honey Mask staat al eeuwen op mijn wishlist en toch had ik het nog niet besteld. Deze week wilde ik het hier en nu en dat wilde dus zeggen dat ik nog minstens drie dagen zou moeten wachten want Antipodes is niet in België te koop. Of dat dacht ik toch. Tot ik een beetje heb verder gezocht op ons wereld wijde web, blijkt dat er een webshop in België een heel mooie selectie Antipodes verkoopt! Bij Plumeskincare kan je niet alleen terecht voor Antipodes, ze hebben nog een aantal merken die je niet zo makkelijk te pakken kan krijgen in België.

SONY DSC

Uiteindelijk bleef het niet alleen bij het Aura Manuka Honey Mask, ik gooide ook de Reincarnation Pure Facial Exfoliator in mijn mandje.

SONY DSC

Bij mijn bestelling zat ook nog een uitgebreid pakketje staaltjes. Alles werd netjes verpakt en kwam een dag na de bestelling al aan.

Echt een aanrader, deze webshop. Ben blij dat ik hem heb gevonden, zo zijn er nog wel aantal producten die ik wil uitproberen van Antipodes. Nu ik weet dat ze zo makkelijk te kopen zijn zullen die ook wel snel volgen!

Kende jij Plume Skincare al?

10 thoughts on “Webshoptip: Antipodes in België!

 1. Oh my, dit is wel héél interessant! Ik heb het nooit opgezocht want ik dacht dus ook dat het niet in België te koop was. Moet die webshop eens checken!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Blijkbaar gecheckt en besteld 😉

  [Reply]

 2. Oh wow, ik had nog nooit gehoord van die webshop. Bedankt voor de tip, ik ben gek op Antipodes!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ben de deze producten volop aan het testen en mijn eerste indruk is toch al heel erg goed! Als je nog aanraders moest hebben? Shoot!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *