Webshop Tip Farmaline

Webshop Tip Farmaline

SONY DSC

Ik ben iemand die zo goed als alles online, hier en daar loopt het al eens mis met de verzending van de bestelling (de laatste tijd heel erg veel), koopt gewoon omdat het supermakkelijk en handig is. Enkel klikken en met een beetje geluk heb je je bestelling de dag nadien in huis. Zo ook bij Farmaline, een online apotheek waar je alle denkbare merken vindt die je ook in de apotheek kan kopen. Grote voordeel is dat je ze gewoon online bestelt en mits ze in voorraad zijn heb je ze de dag nadien in huis. Betalen kan via Bancontant, je bank, PayPal of Visa en de levering gebeurt via DPD (een heel fijn koerierbedrijf) of je kan het ophalen in een Kiala punt.

SONY DSC

Ik kreeg een pakketje toegestuurd met een greep uit de merken die ze verkopen. Enkele merken kende ik al maar met Lierac ben ik nog niet echt bekend, maar daar komt nu zeker verandering in.

SONY DSC

Over het Talika wimpergroeimiddel heb ik al heel wat goeds gehoord en deze gaat nu ook in de test.

SONY DSC

Filorga is me wel bekend en daar kan ik alleen maar goede dingen over vertellen, het zijn echt fijne producten. Hyal Defence en Hydra Filler heb ik al gebruikt maar de Optim Eyes nog niet, daar ga ik binnenkort mee aan de slag.

SONY DSC

Tenslotte nog enkele zakjes van shampoo van Phyto Paris, een soort van BB cream van Lierac en een exfoliërende tonic van Nuxe.

Het blijft natuurlijk niet bij deze merken, ze hebben echt honderden merken zoals Bioderma, La Roche Posay, Korres en gaat zo maar door. Je kan de hele lijst met merken hier checken. Ik weet nu waar ik mijn Bioderma miccelair water ga bestellen!

Bestel jij wel eens apothekersmerken online?

3 thoughts on “Webshop Tip Farmaline

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *