Urban Decay X Gwen Stefani

Urban Decay X Gwen Stefani

Urban Decay X Gwen Stefani

We hebben er echt maanden op moeten wachten maar ons geduld werd beloond, eindelijk is het Urban Decay X Gwen Stefani ook bij ons te koop bij Ici Paris XL. Vanaf het moment dat ik de eerste beelden, zelfs nog geen swatches, tegen kwam wist ik dat dit ééntje voor bij mijn collectie moest worden.

Urban Decay X Gwen StefaniUrban Decay X Gwen Stefani

De vormgeving van het palette is prachtig! Net zoals alle Urban Decay palettes is dit ook weer een mooi en stevig doosje dat tegen een stootje kan.

Urban Decay X Gwen Stefani Lipstick

Deze keer geen brush of primer potion maar vier staaltjes van lipsticks. Fijn om eens te proberen maar eens je ze open maakt moet je ze wel snel opgebruiken anders drogen ze helemaal uit, beetje jammer!

Urban Decay X Gwen Stefani

Het belangrijkste is natuurlijk de inhoud van het palette en die is echt prachtig. Stuk voor stuk kleuren die iedereen al wel eens gebruikt. Gwen Stefani staat er vooral om bekend dat ze haar lippen het meest in de kijker zet en haar ogen zacht houdt met af en toe een felle accentkleur en dat zie je helemaal in dit palette terug.

Urban Decay X Gwen Stefani

Twaalf kleuren in dit palette zijn volledig nieuw en drie kleuren (Skimp, Stark en Black Out) zitten permanent in de Urban Decay collectie.

De swatches!

Urban Decay X Gwen Stefani

Van links naar rechts : Blonde –Bathwater – Skimp – Steady – Punk

Urban Decay X Gwen Stefani

Van links naar rechts: Baby – Anaheim –Stark – Zone – Serious

Urban Decay X Gwen Stefani

Van links naar rechts: Pop – Harajuku – Danger – 1987 – Blackout

Een perfecte combinatie van mat, glanzend en metallic. Alle kleuren zijn fijn gepigmenteerd, ik had niet anders verwacht van Urban Decay! Eigenlijk heb ik nog geen enkel palette in mijn collectie dat me heeft teleurgesteld, ik kan alleen maar goeds zeggen over de kwaliteit. Wat ik zo fijn vind aan dit palette is dat het geen flauw afkooksel van een al bestaand product is, je krijgt hier twaalf volledige nieuwe kleuren!

Urban Decay X Gwen Stefani

Omdat ze er bij zitten en ik ze waarschijnlijk toch niet meer zal kunnen gebruiken laat ik jullie ook graag de vier lipstick tinten zien die er al staaltjes werden bijgevoegd. Deze lipsticks horen bij deze collectie maar zouden pas later hier in België uitkomen, de datum, daar kom ik later op terug.

Urban Decay Rock Steady

Urban Decay Rock Steady is een cream lipstick en meteen ook één van de typische rode kleuren die Gwen Stefani draagt. Een mooie, volle rode kleur die makkelijk aanbrengt.Urban Decay Mega Matte

Urban Decay Mega Matte lijkt qua kleur op Rock Steady maar dan wel in een matte versie. Mooi, maar de lipstick is vrij droog vind ik.

Urban Decay Ex-Girlfriend

Urban Decay Ex-Girlfriend is een sheer lipstick en dat zie je meteen. Mijn lipkleur is te donker voor deze kleur, niet mijn ding!

Urban Decay Firebird

Urban Decay Firebird is een cream lipstick en ook deze is mooi vol van kleur maar ik vind Rock Steady, de andere cream lipstick, net iets mooier bij mezelf.

Moest je het nog niet gedaan hebben dan denk ik dat je nu wel overtuigd bent, dit palette is er ééntje om op je Kerst Wishlist te zetten. Te koop in de webshop van ICI Paris XL maar ook in Antwerpen Meir, Brussel Nieuwstraat en in Gent. Voor dit palette betaal je 52,00€.

9 thoughts on “Urban Decay X Gwen Stefani

 1. Prachtige palette, maar wel vrij prijzig.. maar je hebt dan natuurlijk wel 15 prachtige kleurtjes!
  Liefs,
  Eefje

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Wel, ik vind de prijs uiteindelijk wel meevallen voor de kwaliteit die je krijgt. Er zijn duurdere merken die zelfs nog niet in de buurt komen van dit 🙂

  [Reply]

 2. Ik twijfel nog altijd heel erg of ik dit palette ga kopen. De 3 permanente kleuren heb ik al en de felle kleuren op de onderste rij zou ik waarschijnlijk ook niet gebruiken. Misschien koop ik dan beter Naked 1 (Naked 2 heb ik al)!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik kan alleen maar zeggen, doen 🙂 Ik denk niet dat je er spijt zal van krijgen 😉

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *