Urban Decay Smoked

SONY DSCSONY DSC

Het Urban Decay Naked Basics Palette mag dan ondertussen één van mijn favorieten zijn geworden door de bijna allemaal matte tinten toch ben ik ook als een blok gevallen voor het Urban Decay Smoked Palette. Heel mooie kleuren die makkelijk combineerbaar zijn met de kleuren in het Naked Basics Palette.

SONY DSCSONY DSC

Bij de Urban Decay palettes krijg je altijd iets extra’s, behalve bij het Naked Basics pallete, en bij deze krijg je er twee, een sample van de Urban Decay Primer Potion en een Urban Decay 24/7 Glide on Pencil in Perversion. Ik had de kleur nog niet dus dat is mooi meegenomen.

SONY DSCSONY DSC

Ik hou van de verpakking van dit palette! Makkelijk af te sluiten door de rits en een zachte buitenkant, de kans dat je e/s kapot gaan als je dit laat vallen is al iets kleiner.

SONY DSCSONY DSC

Maar het belangrijkste is natuurlijk de binnenkant! Tien kleuren waarvan ik minstens acht kleuren heel vaak zal gebruiken. Ik heb nu vier palettes van Urban Decay maar heb maar één kleurtje dubbel, dat is Black out, deze kleur vind je in Naked 2 en dit Smoked palette.

SONY DSCSONY DSC

Kinky – Freestyle – Mushroom

SONY DSCSONY DSC

Backdoor – Blackout

SONY DSCSONY DSC

Barlust – Rockstar – Evidence

SONY DSCSONY DSC

Loaded – Aspahlt

Ik moet je waarschijnlijk al niet meer vertellen dat deze e/s echt goed gepigmenteerd zijn. Mijn favorieten? Mushroom, Barlust, Rockstar, Asphalt… Eigenlijk bijna allemaal!

Het enige palette dat ik nog zou willen toevoegen is het Urban Decay 15 years anniversary palette, alhoewel dat het Glida en Theodora palette ook heel erg mooi zijn!

Ben jij ook zo fan van de Urban Decay e/s? Heb jij nog aanraders van musthave kleuren?

 

 

 

15 thoughts on “Urban Decay Smoked

 1. Mooi! Ik houd van UD, ze maken zulke goede oogschaduw en hun paletten zijn ook altijd prachtig. De nieuwe van Oz, Glinda, wil ik ook wel… 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Heb het al een aantal keren in mijn virtuele winkelmandje gegooid, ooit komt de dag dat ik het ook gewoon afreken 😀

  [Reply]

 2. EEEE you got Smoked!!! I ended up passing because with all the UD palettes I have, there are only two colors that I still feel I need (Mushroom, Loaded). Still, lovely palette that works especially well in cold weather!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  I am really happy with it, same as for the other ones i have 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *