Urban Decay Perversion Mascara

Urban Decay Perversion Mascara

Urban Decay Perversion Mascara

Ik kreeg ooit eens een staaltje van deze Urban Decay Perversion mascara, zat bij een oogschaduwpalette dacht ik, maar de Perversion mascara was mijn ding niet. De mini-versie was één en al klonter en hij ging dan ook stante pede de vuilbak in. Toen ik een tijdje geleden de full size versie kreeg was ik toch wel benieuwd of deze beter zou zijn. Iedereen is hier zo lovend over, waarom zou hij bij mij dan niet werken? De Perversion mascara kreeg dus een tweede kans!

Urban Decay Perversion Mascara

De verpakking is heel herkenbaar, zwart met de typische paarse kleur die je bijna bij alle UD producten ziet.

Urban Decay Perversion MascaraUrban Decay Perversion Mascara

De mascara heeft een heel grote brush, ben je dit gewoon dan zal je wel een beetje moeten oppassen of de mascara hangt overal. Ik ben persoonlijk wel fan van dit soort brushes, je kan je wimpers er goed en vol mee aanzetten. Het valse wimperseffect is niet veraf!

Urban Decay Perversion Mascara

Bovenaan zonder mascara, dan één laagje en onderaan twee laagjes.
Deze fullsize versie heeft me wel overtuigd. Geen klonters te zien en mijn wimpers zien er lang, zwart en volumineus uit. Zo hoort een mascara voor mij te zijn!

Je vindt deze Urban Decay Perversion mascara voor 24.70 euro bij IPXL (online), in de shop in shop IPXL BXL Nieuwstraat en vanaf 15 oktober IPXL Antwerpen Meir.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *