Urban Decay Oz The Great and Powerfull Theodora

SONY DSCSONY DSC

Ik ben helemaal in de ban van Oz! En ik niet alleen want gisteren zagen jullie al dat OPI een volledige collectie nagellak rond de film maakte en ook Urban Decay bracht twee palletjes uit naar aanleinding van de film. Vandaag laat ik jullie Theodora zien, Glinda is nog ergens onderweg en hoop ik ook snel te krijgen.

SONY DSCSONY DSC

Urban Decay zorgt er altijd voor dat de verpakkingen van de oogschaduw er speciaal uitzien, je kan ze er zo uitpikken en ook bij deze is dat het geval. Deze keer koos Urban Decay voor een ijzeren doosje.

SONY DSC

Deze keer zitten er twee extra’s bij. Een 24/7 Glide on Eye pencil in zero en¬†de Theodora Super Saturated High Gloss Pencil.

SONY DSC

Nieuw voor Urban Decay is dat je je palettje zelf kan customizen, deze is nu wel gevuld maar je kan de pannetjes er uit halen en er andere oogschaduw in stoppen. Ik zei het al, mijn Glinda palettje is nog onderweg, van zodra ik het heb ga ik een aantal kleuren wisselen.

SONY DSCSONY DSC

Zes pannetjes zitten er in het doosje maar je krijgt wel acht kleuren doordat er twee pannetjes twee kleuren hebben.

SONY DSCSONY DSC

De swatches hier heb ik verwisseld maar het verschil merk je wel denk ik ūüôā

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Ik denk dat ik jullie niet meer hoef te vertellen dat deze oogschaduws intens gepigmenteerd zijn! Mijn favorieten? Spell, Bewitch, West en Broken. Eigenlijk bijna het volledige palletje!

udlip

Als je houdt van dieprode glanzende lipstick die ook nog eens heel lang houdt dan zit je met deze Theodora Super Saturated High Gloss Pencil zeker goed. Het is een kleur die ik niet zo vaak gebruik, hij is me iets te fel, maar mooi is hij zeker wel.

udzero

Nog zo’n fijn product zijn de 24/7 Glide On Pencils van Urban Decay, je mag dat 24/7 zeker letterlijk nemen. Deze oogpotloden kan je zowel in je waterlijn of als eyeliner gebruiken, hij zal niet smudgen. De swatch op mijn¬†arm kreeg ik er met heel veel moeite af!

Ik ben weer helemaal in de ban van oogschaduw, hoe kan het ook anders met al die mooie kleuren die uitgebracht worden!

Gebruik jij veel oogschaduw of enkel bij speciale gelegenheden? 

 

 

13 thoughts on “Urban Decay Oz The Great and Powerfull Theodora

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *