Urban Decay Oz The Great and Powerful Glinda

SONY DSCSONY DSC

Eindelijk heb ik het mooie Glinda palletje ook in mijn collectie! Het heeft een tijdje geduurd  omdat mijn eerste bestelling kwijt raakte en de tweede keer was alles heel lang onderweg. Maar goed, uiteindelijk is hij dan toch bij mij geraakt.

SONY DSC

Het Theodora palletje is ondertussen een vaste waarde in mijn badkamer en gebruik ik zo goed als dagelijks, ik had nochtans gedacht dat ik dit Glinda palletje vaker zou gebruiken omdat de kleuren er iets meer draagbaar uit zien, het tegendeel blijkt waar.

sized_glinda 2sized_glinda 1sized_glinda 3

Al lijken deze kleuren neutraler dan het Theodora palletje, toch vind ik de meeste hiervan moeilijker om te gebruiken. South en Illusion zijn mijn favoriete kleuren uit dit pallet. Oz en Aura hebben me een klein beetje teleurgesteld, zowel de gouden als de zilveren kleur in Oz bevatten heel veel glitters, je voelt ze zelfs zitten als je ze hebt aangebracht. Aura lijkt op het eerste zicht heel erg mooi maar hier zit een soort van schijn op de kleuren die ik niet zo mooi vind. Het leuke aan deze palletjes is dat ik de kleuren onderling kan wisselen en zo mijn ideale pallet kan samenstellen.

sized_glinda 5

Bij Theodora zat er een felrode Super Saturated High Gloss lipcolor, bij Glinda is dit eerder een my lips but better kleur en daar ben ik dan weer wel fan van. Deze kleur is heel draagbaar en makkelijk aan te brengen.

sized_glinda 4

Ook van het 24/7 Glide On Pencil in Rockstar ben ik fan! Een mooie donkerpaarse kleur die je makkelijk kan gebruiken voor een neutrale look omdat dit een heel pak minder hard is dan een zwarte eyeliner.

Ik ben niet fan van elke kleur maar ben toch blij met dit palletje. De oogschaduw van Urban Decay heeft me eigenlijk nog nooit teleurgesteld, de kwaliteit is altijd heel erg fijn!

 

14 thoughts on “Urban Decay Oz The Great and Powerful Glinda

  1. Toen ik deze in Londen zag, twijfelde ik nog of ik hem zou meenemen. Het zijn immers wel ontzettend mooi kleurtjes… Maar ik zou hem wellicht niet echt vaak gebruiken, dus liet ik hem toch maar voor wat het was.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *