Urban Decay Naked on the Run

SONY DSC

SONY DSC

Sinds ik het Urban Decay Naked on the Run palette zag passeren wist ik dat ik dit ook aan mijn collectie wilde toevoegen! Ik heb al een aantal palettes van Urban Decay verzameld maar buiten de oogschaduw en de Glide-on pencils had ik verder nog geen producten gebruikt. Dit Naked on the Run palette is dus perfect want je krijgt niet alleen vijf kleuren oogschaduw, er zit ook een blush, bronzer, highlighter, lipgloss, mascara en een 24/7 glide on pencil in dit doosje. Was je van plan om iets van Urban Decay te kopen, dan is dit een mooie starter omdat je zo toch een aantal producten kan uitproberen.

SONY DSC

Ik had eigenlijk een klein doosje verwacht, omdat het toch een soort van on-the go palette is maar dat had ik toch verkeerd begrepen! Zowel de oogschaduw als de blush, de bronzer en de highlighter zijn groot genoeg om gemakkelijk te kunnen gebruiken, iets wat je van weinig on the go palettes kan zeggen!

SONY DSC

Ik had er niet veel van verwacht maar deze Urban Decay Perversion is wel de eerstvolgende mascara die ik koop! Hij is echt fijn, ook al is het geen full size versie!

sized_dsc07864a

Ik hou van mascara’s met een echte brush, je kan er je wimpers goed en vol mee aanzetten en dat is bij deze mascara ook het geval. Ik bracht twee laagjes aan en ik vind het effect dat deze mascara geeft echt mooi, een aanrader!

sized_dsc07865

Ben je nog niet bekend met de oogschaduw van Urban Decay dan heb je vast al wel gehoord van hun 24/7 Glide On Pencils, verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en bekend om hun houdbaarheid. Deze breng je ‘s morgens aan en ‘s avonds zit de kleur er nog steeds, ze blijven echt muurvast zitten. Verwijderen doe je best met een reiniger op oliebasis, anders krijg je deze bijna niet verwijderd. In dit palette  zit de kleur Stag, een donkerbruine kleur met een kleine glitter. Mooi!

SONY DSC

Hier was ik ook wel benieuwd naar, de Naked Lipgloss. De kleur is meer dan ok!

sized_dsc07884a

Maar de geur is een dikke no-go! Ruikt zo chemisch en sterk, niet mij ding! En ik blijf dat ook ruiken, ofwel is dat gewoon omdat ik zo gefixeerd ben op de geur… In elk geval, spijtig van de geur want het is wel een mooie kleur!

SONY DSC

De oogschaduwpalettes van Urban Decay zijn bij mij altijd een schot in de roos. Kleuren zijn mooi, pigmentatie is super en de kleuren zijn makkelijk te blenden. Perfect dus!

SONY DSC

Van links naar rechts: Dive – Fix -Resist- Dare en Stun. Allemaal kleuren die makkelijk onder mekaar combineerbaar zijn, maar ook op zichzelf.

SONY DSC

 

De bronzer, blush en highlighter hebben blijkbaar geen namen. Alleen de highlighter kreeg een nummer, 5050, eigenlijk is dit niet echt een highlighter, al zou je deze er wel kunnen voor gebruiken, Urban Decay noemt dit een all -over colour die je als basis onder je oogschaduw kan zetten.De bronzer is op dit moment veel te donker voor mij en lijkt me ook iets te oranje maar daar zal ik me eigenlijk pas écht kunnen over uitspreken als ik een kleurtje heb tijdens de zomermaanden. De blush en de highlighter zijn dan wel weer perfect.

Ik ben fan van dit palette en kan het iedereen aanraden die Urban Decay producten wil proberen.

Dit palette vind je terug op sephora.fr

9 thoughts on “Urban Decay Naked on the Run

  1. Ik was afgelopen zondag in Duitsland en daar verkopen ze tegenwoordig UD bij Douglas. Daar heb ik al naar dit palet staan kijken. Het is prachtig, maar ik heb helaas al zoveel make up. Noodgedwongen heb ik deze laten staan :-). Maar heel veel plezier ermee!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *