Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat

Ik herinner me nog dat bij het uitkomen van het vorige Urban Decay Naked Palette, Urban Decay Naked Smoky er echt een stormloop op het palette was. Bij deze Urban Decay Naked Heat lijkt dit niet het geval te zijn. Het is tot mijn grote verbazing nog steeds te koop de IPXL webshop en ik heb me zo gehaast om er ééntje te bestellen. In elk geval, ik bestelde het de dag van de lancering en heb er nog geen moment spijt van gehad.

Urban Decay Naked HeatUrban Decay Naked Heat

Geen ijzeren case deze keer maar een hard plastic doosje. Stiekem vind ik de verpakking van deze Urban Decay Naked Heat één van de mooiste verpakkingen die Urban Decay ooit heeft uitgebracht, het doosje is echt on fire!

Urban Decay Naked Heat

Bij het palette krijg je ook een tweezijdige brush. Niet mijn ding en niet omdat de brush niet goed is, ik vind het gewoon lastig om deze op te bergen. Al mijn brushes zitten in een pot, deze kan ik er niet bijsteken want anders zit je met een geplette brush. Volgende keer graag een dopje op de brush? Of maak er maar een Urban Decay Primer Potion van, die kan iedereen wel gebruiken!

Urban Decay Naked Heat

Twaalf tinten zitten in deze Urban Decay Naked Heat en deze keer zijn het allemaal nieuwe kleuren. Bij de andere palettes kwamen er al eens kleuren terug die al uitgebracht waren maar dit zijn stuk voor stuk gloednieuwe tinten die warmer dan warm zijn. Ik hou van dit soort kleuren, misschien niet voor elke dag maar met de komende herfst in gedachten zal dit een veelgebruikt palette worden. Op naar de swatches! Bereid je voor op warme, romige kleuren in een mix van matte en glanzende tinten die zoals we gewoon zijn van Urban Decay super gepigmenteerd zijn en heel erg makkelijk te blenden. Benieuwd naar de swatches? Here we go!

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked Heat

Ounce, Chaser, Sauced en Low Blow zijn voor mij de vier basistinten in dit palette. Ounce is een mooie highlighter en Chased is voor mij de perfecte kleur om mijn ooglid te egaliseren. Sauced en Low Blow zijn dan weer fijne transitiekleuren voor in de arcade boog. De kleuren die je in het eerste deel van het palette ziet zijn mooi maar eigenlijk niet persé de kleuren waar je het palette zou voor kopen. Dit zijn eigenlijk vooral neutrale tinten die je zowat in elk palette vindt. Maar dan…

Urban Decay Naked Heat

Urban Decay Naked HeatUrban Decay Naked HeatUrban Decay Naked Heat

Wat volgt is een opeenstapeling van de prachtigste koper en roodtinten in zowel matte als glanzende kleuren. Ik ben echt verliefd op elke kleur die in dit palette zit en heb nog geen moments spijt gehad van mijn aankoop. Urban Decay is er toch weer in geslaagd om een palette uit te brengen dat net wat anders is dan de andere met een uitstekende kwaliteit.

Wat mij betreft een dikke aanrader! Je vindt dit Urban Decay Naked Heat palette zowel online als in de IPXL shops voor 54,90.

2 thoughts on “Urban Decay Naked Heat

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *