Urban Decay Naked Basics

SONY DSCSONY DSC

Eindelijk heb ik het Urban Decay Naked Basics palette in huis! Door de fijne werking van de Post werd het terug gestuurd naar afzender, BeautyBay, omdat het adres niet gekend zou geweest zijn. In elk geval, BeautyBay heeft het opnieuw opgestuurd en toen had ik het drie dagen later wel in huis. Urban Decay Naked Basics is het derde palette in de Naked Collectie. Ik heb Naked en Naked 2, de Naked Basics is een mooie aanvulling op deze twee, als je van matte kleuren houdt tenminste want dit palette bestaat voor 95 % uit matte kleuren, één kleurtje heeft een lichte glans maar kan je ook niet echt glanzend noemen.

SONY DSCSONY DSC

Dit palettje is klein, zelfs kleiner dan mijn I-Phone, en heeft zes kleurtjes. De andere Naked Palettes hebben twaalf kleuren.

SONY DSC

Je ziet het hier al een klein beetje, Venus is de enige kleur die een beetje glans heeft.

SONY DSCSONY DSC

Venus – Foxy -W.O.S

SONY DSCSONY DSC

Naked 2 – Paint – Crave

Net zoals alle andere Urban Decay e/s zijn ook deze weer erg goed gepigmenteerd. Deze Urban Decay Naked Basics is perfect voor een snelle look en daarom ook handig om te gebruiken als je niet veel tijd hebt ‘s morgens. Door de grootte van het palette is het ook makkelijk mee te nemen. De verpakking is deze keer van plastic en ik kan niet zeggen dat ik dat erg vind, het eerste Naked palette was echt heel erg lastig om proper te houden. Hou jij ook van matte kleuren is dit palettje iets voor jou, heb jij liever wat meer glanzende kleuren skip je dit best. Ik zou niet meer zonder kunnen, ik ben fan!

Ik kocht dit palette bij BeautyBay voor ongeveer 23 euro, regelmatig hebben ze ook kortingscodes én je betaalt geen verzendkosten. Als de post zijn werk doet heb je je pakketje binnen de vier dagen in huis.

14 thoughts on “Urban Decay Naked Basics

 1. Iedereern is er zo enthousiast over! Op het eerste zicht leek het me een beetje saai, maar eigenlijk kun je hier echt heel veel mee doen. Heel erg geschikt ook voor mensen die geen gigantische collectie make-up hebben en het bij de basics willen houden, nice!

  [Reply]

 2. Naked2 vind ik echt een mooie kleur! Ik zit er over te denken om het ook te bestellen, maar ik heb eigenlijk echt wel genoeg oogschaduw, haha!
  Btw, leuke iPhone-cover! Ik mis echt vele leuke hoesjes met mijn niet-iPhone GSM!

  [Reply]

 3. Om heel eerlijk te zijn voegt het voor mij niet echt iets toe aan mijn naked 1 en 2 maar snap dat als je deze niet hebt dat het een prima palette is

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Bij Naked 1 en 2 vind je zo goed als geen matte tinten dus ik vind deze zeker net wel een toevoeging.

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *