Urban Decay Naked 3

SONY DSC

Sinds een week of twee heb ik mijn Urban Decay Naked stash aangevuld met de allernieuwste telg, Naked 3! Begin november was er de buzz in make-upland dat er een nieuw Naked Palette zou uitkomen of eigenlijk al te koop was want er was een meisje in Frankrijk die het al gekocht had bij een Sephora in Frankrijk. Dit werd natuurlijk heel snel opgepikt door beautybloggend België en Nederland, de jacht op het Naked 3 pallette was open! Jammer genoeg kunnen wij niet rechtreeks bestellen bij Urban Decay en aangezien er ook geen Sephora meer zijn in Nederland was het niet heel makkelijk om er aan te geraken. Ik bestelde het mijne op Sephora.fr waar het blijkbaar ook in een mum van tijd was uitverkocht. Wil je er ook ééntje dan zou ik vooral deze site een beetje in het oog houden en schrijf je ineens in de op de nieuwsbrief zo krijg je af en toe leuke kortingen.

SONY DSC

Urban Decay Naked kwam uit in 2010. (klik hier)

SONY DSC

Urban Decay Naked 2 volgde in 20111 als ik het goed heb (klik hier)

SONY DSC

Vorig jaar volgde dan het Naked Basic palletje (klik hier)

SONY DSC

2014 wordt het jaar van Urban Decay Naked 3, daar ben ik van overtuigd! Zelfs al ben je niet zo gek op de kleuren, je zou het ook alleen al kopen om je collectie te vervolledigen 😉 Net zoals bij Naked 2 heeft Urban Decay deze keer ook gekozen voor een plastic case, heel erg fijn en blijft gewoon mooi. De eerste Naked werd heel snel vies door de fluwelen case, daar zie je echt alles op.

SONY DSC

Bij deze Naked 3 krijg je weer een brush net zoals bij Naked 2, een fijne kwast!

SONY DSC

Net als bij de andere Naked palletjes zitten er twaalf kleuren met een perfecte mix aan matte en glanzende kleuren. Op naar de swatches!

sized_ud1

sized_ud2

sized_ud3

Prachtige kleuren, stuk voor stuk! Ik zal niet alle kleuren even vaak gebruiken maar dit zal de komende tijd wel het palletje zijn maar ik het meest naar grijp. De oogschaduw is heel zacht en makkelijk te blenden maar is wel een tikje poederig, de kans op fall out is erg groot. Ik probeer dit een beetje te vermijden door mijn kwast lichtjes vochtig te maken, zo gaat de oogschaduw iets minder brokkelen en komt de helft niet onder je oog terecht.

SONY DSC

SONY DSC

Deze keer geen 24/7 glide on pencil als extra goodie maar vier gulle staaltjes van de Urban Decay Eye Shadow Primer Potion.

Ik ben fan van Urban Decay Naked 3!

En jij? Ben jij al fan en staat het op de wishlist?

11 thoughts on “Urban Decay Naked 3

  1. Ik heb staan twijfelen voor het rek van Urban Decay in Londen maar uiteindelijk ben ik toch voor de Vice 2 gegaan ipv Naked 3. Waarschijnlijk brengt een vriendin den 3 voor mij mee uit Amerika waar alles vele goedkoper is 🙂
    Mooie review

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *