Urban Decay Naked 2

Eindelijk, EINDELIJK heb ik ook het felbegeerde Urban Decay Naked 2 palette in mijn bezit! Toen Peggy me vorige week belde vanuit Rijsel om te vragen of ik ook een Urban Decay Naked 2 pallete wou moest ik geen twee keer nadenken! Sinds het uitkwam stond het al op mijn wishlist, op Ebay vragen ze schandalige prijzen en in NL kwam het ook maar niet uit. Tot vorige week dan want daar is het nu ook te koop. Bij het eerste Naked Palette (klik hier voor foto’s en swatches) zat een mini Primer Potion, bij deze zit een Lip Junkie in Naked en de Glide On Pencils zijn ook vervangen.

Ik kende deze Urban Decay Lip Junkie nog niet en was toch wel nieuwsgierig naar het effect. Hij zou je lippen een beetje plumpen en dat doet hij inderdaad. Hij voelt heel fris aan op de lippen en smaakt ook lekker fris door de munt die er in verwerkt is. Mijn lippen tintelen als ik hem gebruik en ik heb het idee dat mijn lippen er een beetje voller uitzien. Dit is de kleur Naked, er bestaan nog tien andere kleuren van deze Lip Junkie.

Geen sponsapplicator voor deze Lip Junkie, het is een tube waar je op duwt en zo komt de lipgloss vrij.

Hij geeft heel weinig kleur, hij noemt daarom ook Naked waarschijnlijk, maar er zit wel een kleine shimmer in die ervoor zorgt dat je lippen mooi gaan glanzen.

Wat ik al een hele verbetering vind is de verpakking, het is een ijzeren doosje geworden. Veel makkelijker om proper te houden want de vorige verpakking leek wel vuil aan te trekken en hem proper krijgen is ook niet alles.

Look at this! Zo mooi!

Zoals ik al zei zijn de Glide On Pencils vervangen en dit door een kwast, eigenlijk door twee kwasten. De Glide On Pencils zijn fijn maar ik vind het wel fijn dat er nu kwasten inzitten, perfect voor on the go.

De ene zijde kan je gebruiken om de oogschaduw aan te brengen.

De andere zijde kan je gebruiken om je oogschaduw te blenden.

Foxy – Half Baked – Bootycall – Chopper Swatches zijn gemaakt in dezelfde volgorde!

Tease – Snakebite – Suspect – Pistol

Verve – Ydk – Busted – Blackout

De e/s is fijn gepimenteerd, ik vind hem zelfs iets beter dan de eerste Naked, daar zitten een aantal kleuren in die niet zoveel pigment hebben. Mijn favorieten? Half Baked, Chopper, Busted en Foxy! Ik laat jullie heel snel een look zien, beloofd!

Het Naked 2 palette is ondertussen te koop in NL en je betaalt er rond de 40 euro, het kan iets meer of iets minder zijn, hangt er een beetje vanaf of je korting krijgt of niet.

Wat denk jij van het Naked 2 palette, hot or not?

22 thoughts on “Urban Decay Naked 2

 1. Zo mooi !
  Ik heb nog maar pas het eerste naked palette, en vind die al fantastisch 😀

  Veel plezier ermee ^^

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dankjewel! 🙂 Jij zal ook heel snel het tweede willen vrees ik 😀

  [Reply]

 2. Ik was dit weekend in Barcelona en ben ook even de Sephora binnengegaan op hoop van zegen. En hij was binnen! Heb hem dan ook onmiddellijk meegenomen. Ben er heel blij mee. Ik betaalde 43 Euro.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Sephora is het paradijs hè! Leuk dat je hem daar hebt kunnen vinden 🙂

  [Reply]

 3. Ah prachtig! Ik denk dat deze net is draagbaarder is dan Naked1, niet?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik vind ze eigenlijk allebei even draagbaar, je kan met beide je look zo zacht of zo fel maken als je zelf wil!

  [Reply]

 4. Waauw supermooi!!
  Ik heb nog geen één van de twee, welke raad je aan als ik er eentje zou kopen, deze of toch de eerste?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dat is een héél moeilijke vraag 😀 Ik vind ze eigenlijk allebei even mooi! Maar als ik dan toch moet kiezen misschien toch Naked2 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *