Urban Decay Naked 2 Basics

SONY DSC

Na de Urban Decay Naked, Naked 2, Naked 3 en Basics moest en zou ik de Naked 2 Basics ook aan mijn collectie toevoegen! Ook vooral omdat ik merk dat ik de laatste tijd toch wel heel vaak naar matte kleuren terug grijp, Naked Basics is dan ook één van mijn meest gebruikte palletjes.

SONY DSC

Het doosje van Naked 2 Basics is qua grootte identiek aan het eerste en ook hier vond ik het doosje de eerste keren lastig om te openen.

SONY DSCSONY DSC

Ook hier weer zes kleuren en deze keer allemaal mat, bij de eerste Naked Basics zit Venus en deze kleur heeft nog een beetje glans, maar in dit palletje vind je enkel matte kleuren, i like a lot! Enkel Skimp heeft een heel kleine beetje glans maar dat is eerder een satijnen finish, heel erg fijn om als highlighter te gebruiken.

SONY DSCSONY DSC

Ik hou echt van elke kleur in dit palletje! Voor mij is dit palletje een fijne aanvulling op de andere Urban Decay palletjes die ik heb. Heb je de beide Naked Basics palletjes nodig? Eigenlijk niet want de kleuren liggen vrij kort bij mekaar, het is eigenlijk een beetje kiezen welk palletje jou het meest aanspreekt.

Dit Urban Decay Naked 2 Basics palletje vind je op heel wat verschillende webshops en je betaalt rond de 25 euro. Mooie prijs voor al het moois en de kwaliteit die je krijgt.

Wat is jouw favoriete Urban Decay Naked pallete?

8 thoughts on “Urban Decay Naked 2 Basics

  1. Hm, ze lijken inderdaad wel serieus goed op elkaar. Komend weekend de Sephora in Parijs eens gaan plunderen, benieuwd of Naked Basic 2 me kan overtuigen.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Heel veel plezier in Parijs en dan vooral bij Sephora, je zal niet weten wat kiezen 😀

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *