Urban Decay Backtalk Palette

Urban Decay Backtalk Palette

Urban Decay Backtalk Palette

Urban Decay Backtalk Palette

Ligt het aan mij of lanceert Urban Decay de palettes aan de lopende band? Ik heb in elk geval die indruk! Ik word er wel blij van maar ik kan me voorstellen als niet beauty-blogger dat je de bomen door het bos niet meer ziet. In elk geval, ik wil het vandaag even hebben over het Urban Decay Backtalk Palette, dit palette werd in het begin van de zomer uitgebracht als limited edition maar is nog steeds te koop, zowel IPXL als op de webshop van Urban Decay zelf. Dit palette is geïnspireerd op één van de bestselling lipsticks van Urban Decay, Backtalk. Denk dus aan heel veel roze, iets waarvan je moet houden maar dat doe ik!

Urban Decay Backtalk PaletteUrban Decay Backtalk Palette

Urban Decay Backtalk Palette

Deze keer geen hard plastic case maar wel een kartonnen. Nog steeds even stevig en deze keer met een extraatje want je krijgt er een uitneembare spiegel bij. Handig als je het palette meeneemt maar voor mij niet echt noodzakelijk. Het is in elk geval wel leuk gevonden en je krijgt meer product in één doosje omdat beide zijden gebruikt worden.

Urban Decay Backtalk Palette

Acht porties oogschaduw en vier grote pans met blushes/highlighters, deze laatste kan je eigenlijk ook gewoon als oogschaduw gebruiken.

Urban Decay Backtalk Palette

Urban Decay Backtalk Palette

De oogschaduw is zoals we gewoon zijn Urban Decay super gepigmenteerd, start met een lichte hand zodat je kan opbouwen indien nodig. Ik merk wel dat ze wat poederig zijn dus je brush aftikken voor je de oogschaduw aanbrengt is echt nodig om fall out te vermijden. Mijn favorietjes zijn 3 Sheets, Bare, Backtalk & 180.

Urban Decay Backtalk PaletteUrban Decay Backtalk Palette

Ook de Blushes en highlighters zijn heel erg sterk gepigmenteerd en vooral dan de blushes waardoor ik ze dan ook liever als oogschaduw gebruik. Zeker Double Take is heel erg mooi op de ogen. Een donkere huid zal hier waarschijnlijk meer mee wegkomen als blush maar bij mij is het net een beetje té. De highlighters zijn beide heel erg mooi en heb ik deze zomer vaak gebruikt.

Voor mij is dit Urban Decay BackTalk Palette een mooie aanvulling op mijn toch al mooie Urban Decay Naked Palettes collectie en ik heb er nog geen moment spijt van dat ik het gekocht heb.

Zijn jullie trouwens al klaar voor het nieuwste palette van Urban Decay? Naked Cherry? Ik ben heel erg benieuwd naar de Naked Cherry Setting spray, die geur moet toch wel heel speciaal zijn!

3 thoughts on “Urban Decay Backtalk Palette

  1. Ik heb deze toevallig vorige week aangeschaft en vind het palette zo mooi! Het cherry palette is ook echt een pareltje, niet goed voor mijn portemonnee al die lanceringen..

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    I know the feeling! En dan komen de Holiday Collecties er ook nog aan! 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *