UPR Beauty Day December 2015

IMG_0017

Een tweetal weken geleden werden een aantal nieuwe producten voorgesteld bij UPR tijdens de Beautyday. Een dag waar ik naar uitkeek, niet alleen voor de overload aan Beauty, er stond ook een etentje bij de Burgerij ingepland. Samen met Marijke en Stamatia aten we ons buikje flink rond en waren we helemaal klaar voor een rondje MAC, L’Occitane, Melvita, Weleda en Clarisonic. Vandaag een kleine sneakpeek van de producten die ik al kan laten zien.

IMG_0018

Bij het binnenkomen kregen we meteen een lekkere cocktail in de handen gedrukt.

IMG_0020IMG_0022Ook aan eten was er geen gebrek maar aangezien ik meer dan voldaan was heb ik deze tafel wijselijk overgeslagen al zag het er allemaal wel heel uitnodigend uit.

IMG_0033IMG_0031

Van MAC kan ik nog niet zo heel veel laten zien omdat er op een aantal lijnen nog een embargo zit maar ik kan je wel al vertellen dat er heel wat moois zit aan te komen. De Studio WaterWeight lijkt me heel erg fijn en wil ik snel eens uitproberen maar ook de grote MAC palettes zijn pareltjes en komen bovenaan mijn wishlist.

IMG_0025IMG_0029

IMG_0027

Binnenkort wordt er een nieuwe Clarisonic gelanceerd die je het best kan omschrijven als een alles in 1. Hierover later zeker meer! Ik heb ondertussen mijn roze Clarisonic van onder het stof gehaald, ik was bijna vergeten hoe goed deze je huid eigenlijk reinigt en ik merk dit ook meteen aan mijn huid, ze gaat net dat ietsje meer stralen.

IMG_0046IMG_0048

Ik hou van L’Occitane, niet alleen van de bodyproducten, ook de lijnen voor het gezicht zijn zeker de moeite waard om te bekijken. De Karité Douceur lijn wordt binnenkort uitgebreid met een aantal nieuwe producten waaronder een Comforting Oil (die zalig ruikt), een Comforting Mist die je huid zalig verfrist en een Smoothing Fluid.

IMG_0052IMG_0056

Melvita is een merk dat ik eigenlijk nog niet kende maar het was een aangename kennismaking! Ik maakte kennis met een aantal oliën waarvan de Argan Oil en de L’Or Bio voor mij de aanraders zijn qua geur. Al de producten van Melvita zijn 100 % natuurlijk, alle ingrediënten zijn gewoon goed voor je huid. Ik ga me snel eens verdiepen in dit merk want dit heeft me toch wel heel erg nieuwsgierig gemaakt!

IMG_0058Bij Weleda konden we kennis maken met de lijn met amandelen. Wat ruiken deze producten zalig, het water kwam me bijna in de mond door de geur van frangipannetaartjes <3

Dankjewel UPR voor de fijne namiddag!

4 thoughts on “UPR Beauty Day December 2015

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *