Une Green Pride Volume Mascara

Ik heb een nieuwe favoriete mascara! En nog wel ééntje waarvan ik eerst dacht, niks voor mij want waarschijnlijk veel te naturel, daar staat Une om bekend, en dan kan ik even goed geen mascara gebruiken. Mis gedacht want deze nieuwe Une Green Pride Volume Mascara mag zeker trots zijn op wat hij met mijn wimpers doet!

De verpakking is niet echt speciaal maar valt wel op door zijn groene kleur en ik kan hem heel snel tussen mijn andere mascara’s vinden. Deze mascara is met 100% natuurlijke producten gemaakt en mag daarom ook het Ecocertlabel dragen. Carnaubas zorgt er voor de houdbaarheid en de glans van de mascara, bijenwas zorgt er voor dat de wimpers soepel blijven en karité beschermt en voedt de wimpers.

De mascarabrush is iets kleiner dan de brushes die ik gewoon ben maar dit is handig omdat je dan alle wimpers goed kan bereiken, ook de wimpers onderaan.

Op de eerste foto zie je één laagje op de tweede, twee laagjes. Ik ben meer dan tevreden met het effect, het is nog vrij natural maar toch maakt hij mijn wimpers een stuk langer en ze hebben meer volume zonder aan elkaar te plakken. Om echt volume te creëren zou je nog wel een laagje kunnen toevoegen maar ik vind het perfect op deze manier.

Ik ben fan van deze mascara, Une heeft ondertussen mijn hart veroverd, ze hebben zoveel fijne producten die ondertussen een plaatsje in mijn routine hebben gekregen!

De Une Green Pride Volume mascara is te koop vanaf volgende week bij DI en Galeria Inno voor 14.99 euro en zal verkrijgbaar zijn in het bruin en zwart.

Wat denk jij van deze mascara? Hot or not?

10 thoughts on “Une Green Pride Volume Mascara

 1. Amaaai, jij krijgt er echt veel lengte van! Bij mij is het vooral volume aan de basis.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ja hè, na het eerste laagje dacht ik van, dit wordt niks, maar het tweede laagje maakt heel veel goed!

  [Reply]

 2. Ik vind hem ook heel erg fijn! Ook fijn dat hij zo’n goede verzorgende ingrediënten bevat!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Klopt! Het is echt één van de betere mascara’s die ik de laatste tijd heb geprobeerd!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *