Too Faced Chocolate Bar

SONY DSCSONY DSC

Ik beken, ik ben een chocoholic! Er gaat geen dag voorbij zonder een stukje chocola, tegenwoordig moet ik mijn dagelijke portie Reese’s hebben of ik ben slecht gezind 😉 Toen ik de Too Faced Chocolate Bar zag wist ik dat deze vroeg of laat in mijn collectie zou belanden, dat kon niet anders!  Ik hou van chocola en van beauty, dan is dit palletje toch een must? Bovendien was ik wel benieuwd naar de oogschaduw van Too Faced omdat ik buiten een primer nog niet echt veel geprobeerd heb van dit merk.

SONY DSCSONY DSC

De verpakking is leuk! Het palletje ziet er uit als een reep chocolade en vanaf het moment dat je het doosje openmaakt komt de geur van chocola je tegemoet. Ik was wel een beetje bang voor een chemische chocolade geur maar het is eerder de geur van chocoladepoeder zoals Nesquik. Ook de oogschaduw kregen elke een naam die iets met chocolade te maken hebben.

SONY DSCSONY DSC

Ik koos dit palletje niet alleen voor de geur, ook de kleuren die er in zitten zijn heel erg mooi, een mooie mix van matte en glanzende kleuren.

SONY DSCSONY DSC

1.white chocolate Р2. gilded ganache Р3. salted caramel Р4.marzipan Р5. semi sweet Р6.hazelnut Р7. cr̬me brulee Р8. haute chocolate

SONY DSCSONY DSC

1.champagne truffle – 2. milk chocolate – 3.black forest truffle – 4. triple fudge – 5. strawberry bon bon – 6. candied violet – 7.amaretto – 8. cherry cordial

Wat denk je? Die namen klinken toch overheerlijk? Het water komt me bijna in de mond!

Even serieus, buiten het feit dat de kleuren heel erg mooi zijn ben ik ook heel erg tevreden van de kwaliteit van de oogschaduw. Boterzacht en makkelijk aan te brengen zonder al te veel fall out. Bij gebruik van een oogschaduwbasis worden de kleuren nog intenser en blijven ze een hele dag mooi zitten.

Ik ben fan van dit palletje en ben nu ook wel nieuwsgierig geworden naar de andere Too Faced producten, zeker enkele blushes spreken me aan! Aanraders? Shoot!

Dit palletje vind je oa bij Beautybay en je betaalt er ongeveer 54.00 euro met gratis verzending.

 

10 thoughts on “Too Faced Chocolate Bar

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *