Tom Ford Lipsticks Blush Nude & Pink Dusk (picture overload)

Ik zat er al een tijdje op te azen en eindelijk heb ik er niet één maar twee te pakken gekregen, de Tom Ford Lipsticks! En wat zijn ze mooi! Daarom ook een picture overload!

De lipsticks zitten in een witte glanzende met goud afgewerkte, vierkante verpakking met aan de achterkant de naam van de lipstick en de kleur.

Hier zie je de lipsticks open, de kleur die de foto geeft is niet de kleur irl, steek het maar op het donkere weer, het is geen al te beste tijd om foto’s te maken, de herfst is nu echt in het land! De swatches geven de kleuren veel beter weer.

Aan de punt van de lipstick werden de initialen ingewerkt. Beetje jammer dat ze dit bovenaan gedaan hebben, na een paar keer gebruiken is dit helemaal verdwenen. Deze is de Blush Nude, je zal zien dat dit de perfecte nude kleur is!

Deze is de Pink Dusk, een soort van oud roze. Ook nog vrij nude maar net dat ietsje meer kleur. Wat dadelijk opvalt als je de lipsticks open maakt is de vanille geur, ze ruiken exact hetzelfde als de MAC lipsticks, er is echt geen verschil!

Bovenaan Pink Dusk en onderaan Blush Nude. Hier zie je goed datt Blush Nude bijna wegvalt op mijn arm.

Tom Ford Blush Nude wordt mijn nieuwe favoriete nude lipstick! Hij is echt perfect!

Ook Pink Dusk zit vanaf nu standaard in mijn handtas!

De lipsticks zijn lekker smeuïg, smeren goed uit en hebben een fijne houdbaarheid, een hele dag blijven ze niet zitten maar ze houden het toch een paar uur vol.

De Tom Ford Lip Collection bestaat uit achtien kleuren, en buiten de twee die ik heb zitten er nog enkele mooie bij!

Maar, er is weer een maar!! Ik heb de laatste tijd een crush op producten en make-up die veel te duur zijn. En dit is er ook weer zo ééntje. Schrik niet, deze lipsticks kosten (slik)47.00 euro per stuk.

Wil je jezelf eens verwennen? De Tom Ford Lip Collection is te koop bij Parfuma, zowel in de twee winkels als online, klik hier. Kleine tip, tot en met 15 oktober krijg je 5 euro korting als je deze code, HERFST 2011, gebruikt.

10 thoughts on “Tom Ford Lipsticks Blush Nude & Pink Dusk (picture overload)

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *