Tom Ford Lips & Boys Rory and William

SONY DSC

Welcome to the family Rory and William! De laatste maanden werd het www overspoeld door de nieuw lipsticklijn van Tom Ford Lips & Boys. Vijtig LE tinten met allemaal jongensnamen die ooit iets hebben betekend in het leven van Tom Ford. Ik zou alleen nog wel het verhaal achter al die namen willen leren kennen maar ik vrees dat dat niet zal gebeuren.

SONY DSC

Ik had al enkele Tom Ford lipsticks, twee fullsize, Blush Nude & Pink Dusk. Verder nog twee mini’s die ik ooit kreeg, Casablanca & Cherry Lush. De grootte van de Lips & Boys Lipsticks ligt tussen de full size en de mini lipsticks, ze zijn wat kleiner maar je betaalt er natuurlijk ook wel iets minder voor.

SONY DSCSONY DSC

Hoog tijd dus om mijn collectie aan te vullen met twee broertjes Rory & William. Waar iedereen direct naar de felle kleurtjes uit deze collectie keek wilde ik vooral nude kleurtjes, kleurtjes die ik ook effectief zou gebruiken, niet alleen om mooi te wezen zoals een hele hoop lipsticks in mijn stash. Ik ben een nude meisje op gebied van lipstick, per hoge uitzondering zal ik eens naar een felle kleur grijpen maar dat gebeurt niet vaak!

SONY DSCSONY DSC

Rory is in de huls bijna een gouden kleur terwijl William nogal donker lijkt maar het absoluut niet is, op de lippen geeft deze een mooie koraaltint.

SONY DSCSONY DSC

De Lips & Collectie mag dan uit kleine lipsticks bestaan, ze moeten zeker niet onderdoen voor de grote zusjes, de kwaliteit is helemaal hetzelfde. Al vind ik het persoonlijk wel leuker om een fullsize lipstick te gebruiken, is net iets handiger. Toch kriebelt het om nog voor een aantal broertjes in de Tom Ford familie te zorgen…

De Tom Ford Lips & Boys Collectie vind je bij Parfuma, zowel in de shops als online. Voor deze boys betaal je 29.00 euro.

4 thoughts on “Tom Ford Lips & Boys Rory and William

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *