Tom Ford Casablanca & Cherry Lush The Mini’s

SONY DSCSONY DSC

Mooie lipsticksamples zijn hard to get. Meestal zitten ze in een plastic verpakking die je niet opnieuw kan sluiten met het gevolg dat je de lipstick dan maar één keer kan gebruiken. Tom Ford is een luxemerk en dat merk je meteen aan deze lipstick samples! Eigenlijk zijn ze hetzelfde als de fullsize lipsticks maar dan gewoon een kleinere versie, prachtig gedaan en ook de moeite om eens te laten zien.

SONY DSC

Links zie je Cherry Lush en rechts Casablanca. Cherry Lush is niet meteen een kleur die ik zelf gekozen zou hebben, ik ben niet zo’n rode lipstickdrager maar uiteindelijk blijkt de kleur wel heel erg mooi te zijn. Ik heb zelf twee fullsize Tom Ford lipsticks, Blush Nude en Pink Dusk, hoog tijd dat ik deze nog eens bovenhaal, ze zijn veel te mooi om zomaar in mijn lipsticklade te liggen.

SONY DSCSONY DSC

Tom Ford lipsticks zijn zacht en smeuïg en geven heel veel kleur af. Pure luxe in een tube!

sized_dsc02442

Bovenaan Cherry Lush, geswatcht lijkt het eerder een frambooskleur maar op mijn lippen is hij toch wel fel rood. Onderaan Casablanca, mijn favoriet omdat deze eerder een my lips but better kleurtje is en ik hierdoor ook vaker kan dragen. Helaas zijn deze juweeltjes heel erg duur, denk aan 45.00 euro voor een lipstick, maar af en toe moet je jezelf toch eens verwennen, niet?

Ik heb zo het idee dat het hoog tijd wordt dat ik mezelf nog eens verwen! Misschien met de Tom Ford Spanich Pink Lipstick?

Tom Ford is in België exclusief te koop bij Parfuma, zowel online als in de shops in Antwerpen en Wijnegem.

 

 

7 thoughts on “Tom Ford Casablanca & Cherry Lush The Mini’s

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *