#THEBIGYOU 2 @UPRBelgium

Het #THEBIGYOU event van UPR is ééntje om naar uit te kijken. Toen ik de uitnodiging kreeg heb ik heel snel verlof aangevraagd, met een bang hartje want het was helemaal niet zeker dat ik verlof zou krijgen. Gelukkig kreeg ik toch een halve dag dus de The Big You werd in het rood gezet in mijn agenda! Na een korte voorstelling van het progamma startte ik bij Parker.

Kennen jullie Parker nog? Ik heb er in ieder geval schriften mee vol geschreven! Wat me meteen opviel is dat de ze er mooier uitzien dan vroeger en zwaarder. Ik herinner me nog dat ik een lichtpaarse had die heel licht in de hand lag. De Parker die je hierboven ziet is een stuk zwaarder en luxueuzer, me likes!

 

De volgende stop was bij L’Occitane.  De Verbena collectie is een heel gamma aan producten die geïnspireerd zijn op de Provençaalse markten. Een heel lekker frisse geur die tijdens warme dagen zorgen voor de nodige verfrissing. Geen plakkerige producten maar handcrémes en bodylotions die heel snel in je huid trekken en lekker verfrissen.

Swarovski brengt de Bondgirl collectie uit, een heel stoere, zware collectie maar wel heel vrouwelijk. Love de oorbellen!

Veritas is de place to be als je een doe het zelver vrouw bent. Ze zorgden er voor dat we zelf een zak konden customizen of als je een beetje handig bent met haken kon je ook een zakje voor je gsm maken. Let op de fluo breiwol, helemaal in deze zomer!

Het was hot hot hot de dag van The Big You en toch lieten we ons verleiden tot een yoga sessie. Het was warm maar eigenlijk wel ontspannend. We kregen allemaal een twee-delig yogapakje van Rituals wat er voor zorgde dat we allemaal in de juiste sfeer zaten. En gelukkig hadden we dat pakje aan want de yoga teacher liet ons oefeningen doen die niet echt mogelijk waren in onze “normale” kleren.

Na al dat gezweet en gepuf was een touch up toch wel nodig en zo kwam ik bij de Rituals terecht waar de lieve dames er voor zorgden dat ik er toch weer een beetje fris en fruitig uitzag.

Elke Willemen Senior MUA stelde ons de nieuwste wintertrends van MAC voor.

Ook kregen we al een kleine sneak peek van de nieuwe MAC collecties die er aan komen.

Tijd om zelf aan de slag te gaan. En zo belandde mijn allereerste facechart op de Wall of Fame!

En zo was de Big You voor mij weer veel te snel voorbij! Er was nog veel meer te zien en te proberen maar ik zat een beetje in tijdnood doordat ik mijn dochtertje moest gaan ophalen. Ik heb er in ieder geval heel erg van genoten!v Nog veel meer foto’s vind je op mijn facebookpagina, klik hier.

 

5 thoughts on “#THEBIGYOU 2 @UPRBelgium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *