The Ordinary Colours Foundation

The Ordinary Colours Foundation

The Ordinary Colours Foundation

The Ordinary Colours Foundation

Ik heb er echt weken, als het al geen maanden is, voor op een wachtlijst gestaan. De The Ordinary Colours Foundation bleek een even groot succes te zijn als de skincare en hierdoor kon Deciem niet volgen met de bestellingen. Op een bepaald moment stonden er schijnbaar 25.000 mensen op de wachtlijst. Als ik dan eindelijk een berichtje kreeg dat ze terug beschikbaar waren was ik dan elke keer te laat. Maar enkele weken geleden is het me dan toch gelukt en bestelde ik zowel de The Ordinary Colours Serum foundation als de The Ordinary Colours Coverage Foundation in twee tinten. Eén van beide is perfect op dit moment, tijdens de zomermaanden kan ik de twee kleuren dan weer mixen.

The Ordinary Colours Serum Foundation 2.0 YG & 2.1 Y

The Ordinary Colours Foundation

De juiste kleur uit 21 tinten kiezen is niet zo makkelijk, zeker omdat je ze niet zelf kan uitproberen. Toch deed ik blijkbaar wel een goed gok want één van de twee tinten is perfect. The Ordinary maakte een foundation guide, ken je de ondertoon van je huid dan kan het bijna niet mis gaan. Ik koos voor 2.0 YG, Light Medium Yellow Undertones with Gold Highlights en 2.1 Y Medium Yellow Undertones. De eerste kleur is perfect, later kan ik ze nog samen gebruiken als ik de kleur wat donkerder zou willen.

The Ordinary Colours Foundation

Bij de The Ordinary Colours serum Foundation kan je ook een pipetje bijkopen. Het leek me handig maar uiteindelijk heb ik het nog niet gebruikt. Het pompje werkt goed dus het lijkt me op dit moment niet echt nodig om dit nu al te gebruiken. Misschien als het flesje bijna leeg is?

The Ordinary Colours Foundation

De The Ordinary Colours serum Foundation is heel licht en waterig, goed schudden voor gebruik is zeker de boodschap, en zorgt voor een heel lichte dekking. Oneffenheden gaat deze niet verdoezelen maar hij egaliseert je huid wel. Aanbrengen doe ik met een Beautyblender en dat is ook de beste optie, deze foundation droogt heel erg snel op waardoor het moeilijk werken is met een brush, het wordt dan al snel een streperig boeltje. Ik heb een beetje moeite met deze foundation, ik heb andere serum foundations die een mooiere dekking geven en die iets makkelijker zijn om mee te werken. Zelf heb ik een gemengde huid en ik merk dat deze foundation soms toch iets te “droog” aanvoelt, hij lijkt aan mijn huid te trekken waardoor hij in alle fijne lijntjes kruipt. Poeder en deze serum foundation gaan voor mij dan ook niet samen waardoor ik waarschijnlijk ook wel een stukje houdbaarheid verlies. Op dit moment is deze foundation een echte no-go voor mij! Ik denk dat ik deze foundation tijdens de zomermaanden meer zal appreciëren omdat mijn huid dan meer naar de vette kant neigt. Beetje mixed feelings over deze The Ordinary Colours Serum Foundation…

The Ordinary Colours Coverage Foundation 2.0 YG & 2.1 Y

The Ordinary Colours Foundation

Op de The Ordinary Colours Serum Foundation was ik op slag verliefd. Ook hier nam ik dezelfde kleuren en ook hier is de The Ordinary Colours Coverage Foundation 2.0 YG de perfecte tint.

The Ordinary Colours Foundation

Bij deze The Ordinary Colours Coverage Foundation kan je met het grootste gemak van een medium dekking naar een volledige dekking gaan zonder moeite en zonder cake face. Ook hier gebruik ik de Beauty Blender om de foundation aan te brengen en dat gaat perfect streeploos en omdat deze foundation wat dikker van structuur is heb je ook wat meer tijd om de foundation goed te blenden. De combinatie van deze Coverage Foundation en mijn La Mer Skincolor Powder zorgen voor een flawless skin en dat een hele dag. Ik ben fan! Voor amper 9 euro is dit een foundation die naast heel wat duurdere merken mag staan zonder te blozen.

Ook benieuwd naar deze The Ordinary Colours Foundation? Ik zie dat op dit moment bijna alle kleuren in stock zijn, voor de prijs moet je ze niet laten liggen!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *