The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation

The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation

SONY DSC

Drie jaar geleden bracht YSL de langverwachte Touche Eclat foundation uit, ik was er toen niet helemaal van overtuigd, te licht en eigenlijk alleen geschikt als je al een flawless skin had. (review vind je hier) Blijkbaar was YSL zelf ook niet echt overtuigd want sinds een paar weken vind je de vernieuwde versie bij de parfumerie.

The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation

The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation

Nog steeds dezelfde mooie glazen verpakking met pompje. Zwaar en luxueus, iets wat je gewoon verwacht van YSL en ook krijgt.

The new YSL Touche Eclat Le Teint FoundationThe new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation

Alleen de naam werd anders aangebracht op het flesje, links zie je de oude versie, rechts de nieuwe. Ik durfde deze foundation niet online bestellen omdat ik bang was dat ik de oude versie zou krijgen. Aan het doosje zie je het niet en als je de verkeerde krijgt kan je niet ruilen, zo jammer trouwens dat je dat in België niet kan!

Bij de oude versie had ik de kleur B50 en bij de nieuwe ook. Had je de oude versie dan kan je met een gerust hart dezelfde kleur nemen, deze komt exact overéén.

The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation is écht helemaal anders. Waar de oude versie heel licht en nauwelijks dekking geeft kan je met deze zelfs tot een full coverage gaan als je dat zou willen zonder te moeten inboeten aan de mooie glow die hij geeft. De houdbaarheid is top! De eerste keer gebruikte ik geen primer en setting powder en was toch wat bang dat hij van mijn gezicht zou afglijden maar dat was niet het geval, hij blijft een hele dag mooi zitten.

The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation

Ik breng deze foundation graag aan met mijn beautyblender maar ik ben ook wel heel benieuwd geworden naar deze brush die YSL uitbracht speciaal voor deze foundation. Er werd een inkeping gemaakt in de vorm van een Y, hier druppel je enkele druppels foundation in en je kan aan de slag. Zo benieuwd naar! Wordt trouwens alleen bij INNO verkocht anders had ik waarschijnlijk al ééntje gehad.

Wat nog zo mooi is aan deze foundation is dat de kleurenrange heel erg groot is, je hebt keuze uit 22(!) verschillende tinten en deze werden ook nog eens onderverdeeld in beige en roze ondertonen.

Deze The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation is TOP! Hij geeft een mooie glow zonder verlies aan houdbaarheid en met een heel fijne dekking. Bovendien heb je keuze uit heel veel kleuren, één van de betere foundations die de laatste maanden zijn uitgebracht!

Je vindt The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation bij elke parfumerie, alleen de foundation brush is exclusief te koop bij INNO.

6 thoughts on “The new YSL Touche Eclat Le Teint Foundation

  1. Oké, nu wil ik hem ook proberen! De eerste versie leek me niet echt wat voor mij, maar deze vernieuwde klinkt héél erg goed!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Ik denk echt dat jij hier ook heel blij van zou worden! Eén van de fijnste foundations die de laatste maanden zijn uitgebracht!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *