The Body Shop Spring 2014 X Swatches

SONY DSC

Toen ik deze productjes binnen kreeg dacht ik, mmm ik vind het roze setje precies wel mooier. Mis gedacht want dit setje blijkt heel erg leuk te zijn! Ik spreek over setjes maar deze Shimmer Cubes 30 Spring Bronze (22.00 euro) en Lip Gloss in 12 Vanilla (7.00 euro) zijn gewoon apart te koop.

SONY DSC

SONY DSC

Ik heb eigenlijk nog maar één doosje Shimmer Cubes en dat is een custom made setje samengesteld door Chase Aston MUA voor TBS. Eigenlijk zou het wel leuk zijn om de shimmer cubes zelf te kunnen samenstellen, dan kan je echt de kleuren kiezen die je zelf wil. Het is trouwens perfect mogelijk om dit te doen want de cubes zitten allemaal los in het doosje.

sized_28

De Shimmer Cubes in Spring Bronze bevat de perfecte kleuren om de zomer door te komen, samen of apart. Ik vind het vooral heel erg fijn dat de shimmer niet te overdreven is, het is een mooie glans maar geen glitter. Ik heb de swatches droog aangebracht maar je zou de kleuren ook met een vochtige brush kunnen aanbrengen, dat maakt de kleur net iets intensiever.

SONY DSC

De glossjes van TBS ken ik vooral van de lekkere geur en smaak en dat is bij deze Vanilla niet anders, de naam zegt het al zelf, hou je van vanille dan zal je de smaak van deze gloss ook heel erg fijn vinden.

sized_30

Door het glossje zit een gouden met zilveren shimmer, dat is ook het enige wat je ziet op je lippen, enkel glans, geen kleur. Hij plakt enorm maar dat draagt dan weer bij aan de houdbaarheid. Ik gebruik hem enkel als ik mijn haar in een staartje draag want als je haren door de wind aan je lippen gaat plakken heb je overal glitter en verwijder maar eens plakkende glitter, geen lachertje!

De Shimmer Cubes zijn helemaal mijn ding, de gloss iets minder maar dat komt vooral omdat hij zo plakt.

Wat vind jij van deze collectie?

 

5 thoughts on “The Body Shop Spring 2014 X Swatches

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *