The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner

SONY DSCSONY DSC

The Balm is sinds vorige week in België te koop en dit exclusief bij DI. Hier zag je al een kleine preview van een aantal producten en ook de adressen waar The Balm te koop is. Ik had de producten al dikwijls zien passeren bij Temptalia maar ze zelf had ik ze nog nooit geprobeerd. Ik ben blij dat hier verandering in gekomen is want er zitten echt wel fijne producten. Vandaag laat ik één van mijn favorieten zien, de Schwing Black Liquid Eyeliner. Sinds ik hem kreeg heb ik hem al heel regelmatig gebruikt. Niet alleen deze eyeliner is fijn, de verpakking ziet er ook heel erg cute uit.

SONY DSCSONY DSC

De verpakking is lang en smal, zo ligt de eyeliner makkelijk in de hand. Binnenin zit een balletje hierdoor zal de eyeliner niet snel dik of stroperig worden, gewoon even schudden voor gebruik.

SONY DSCSONY DSC

De eyeliner heeft een viltstiftje, de makkelijkste manier om een dun lijntje aan te brengen.

SONY DSC

Schwing is pikzwart en droogt helemaal mat op. Hij is snel droog en blijft de hele dag mooi op zijn plaats zitten.

SONY DSC

Hier zie je hoe ik mijn eyeliner meestal aanbreng, niet dik of te dun en met een kleine wing.

Ik ben fan van deze eyeliner, niet alleen is hij erg fijn, de verpakking ziet er ook heel erg leuk uit!

Deze The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner is exclusief te koop bij DI en je betaalt 13.50 euro. Misschien niet heel goedkoop maar toch nog een fijne prijs voor een fijne eyeliner.

 

6 thoughts on “The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *