The Balm Cindy-Lou Manizer

SONY DSC

Iedereen is in de ban van de Mary-Lou Manizer van The Balm. Ik in eerste instantie ook, tot ik de Cindy-Lou Manizer er naast swatchte en ik toch koos voor de laatste, deze vind ik net iets mooier.

 

SONY DSC

De verpakkingen van The Balm, ze weten me altijd te overtuigen. Heel erg leuk en bovendien ook heel herkenbaar!

SONY DSC

Waar de Mary-Lou Manizer echt een highlighter is, de Betty- Lou Manizer een bronzer is deze Cindy-Lou Manizer eerder een mix tussen een highlighter en een blush.

SONY DSCSONY DSC

Aanbrengen doe ik met een blushbrush van Real Techniques, nog steeds één van mijn favoriete brushes om blush of highlighter mee aan te brengen. Deze brush neemt veel poeder op, je moet dus zeker een beetje uitkijken, anders gebruik al snel teveel poeder, aftikken is de boodschap. Ook bij deze The Balm Cindy-Lou Manizer zit je snel aan teveel product, de blush/highlighter gaat een beetje rond vliegen, jammer want zo verspil je wel wat product.

SONY DSC

De Cindy-Lou Manizer is echt een kruising tussen een blush en een highlighter, een koraal/roze blush met de glow van een highlighter, ik ben er gek op!

The Balm is in België te koop bij DI, voor een lijstje met adressen klik hier, en voor deze Cindy-Lou Manizer betaal je 21.50 euro.

One thought on “The Balm Cindy-Lou Manizer

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *