Tarte Tartelette In Bloom

Tarte Tartelette In Bloom

Tarte Tartelette In BloomTarte Tartelette In BloomTarte Tartelette In BloomHet Tarte Tartelette palette was voor mij meteen een schot in de roos, een compleet mat palette vinden is niet zo makkelijk, er is bijna geen enkel merk die dit heeft. Gelukkig kon ik bij Tarte terecht, alleen jammer dat je dit merk niet in België vindt en online op zoek moet gaan om het te vinden. Na Urban Decay mag dit van mij gerust het volgende merk zijn dat naar hier komt! Een tijdje geleden bracht Tarte het Tarte Tartelette In Bloom palette uit, deze keer geen volledig mat palette maar een mooie mix van warme metallic en matte kleuren en daar kan ik absoluut mee leven want de kleuren zijn zelfs nog mooier dan in het eerste palette. De verpakking is hetzelfde gebleven alleen is het dit keer een roze palette, zo kan je ze makkelijk uit mekaar houden.

Tarte Tartelette In BloomTarte Tartelette In BloomOok in dit palette krijg je twaalf tinten oogschaduw maar er is buiten de kleuren nog iets veranderd en dat is de geur. Deze oogschaduw ruikt naar chocolade net als het Too Faced Chocolate Bar palette, echt identiek dezelfde geur. Chocoladelovers gaan dit zeker en vast leuk vinden! Voor mij heeft dit niet echt een meerwaarde maar het is wel leuk! Het belangrijkste is natuurlijk de kleuren en die zijn prachtig!

Tarte Tartelette In BloomTarte Tartelette In Bloom

van links naar rechts: Charmer -Jetsetter – Smoker – Smokeshow

Tarte Tartelette In BloomTarte Tartelette In Bloom

Van links naar rechts Flower Child – Smarty Pants – Filecracker – Activist

Tarte Tartelette In BloomTarte Tartelette In Bloom

Van links naar rechts : Funny Girl – Sweetheart – Rebel – Leader

Al de kleuren zijn mooi gepigmenteerd en makkelijk op te bouwen, bij de metallic kleuren is er wel wat kans op fall-out omdat de oogschaduw iets losser is.

Ben je een nude-lover en fan van matte kleuren met een hint van shimmer dan is dit palette zeker iets voor jou. Ik kan het iedereen aanraden, perfect om iedere dag te gebruiken omdat de kleuren allemaal makkelijk met elkaar te combineren zijn en heel erg workproof.

Je moet even zoeken maar als je dit Tarte In Bloom tegenkomt moet je zeker niet twijfelen!

9 thoughts on “Tarte Tartelette In Bloom

 1. Zou inderdaad mooi zijn moest Tarte naar België komen! Lijken mij beide mooie palettes. Ik vind zelf het all matte palet van The Balm ook wel goed, maar deze kleuren zijn inderdaad veel samenhangender.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Oh dat moet ik zeker eens gaan bekijken dan. The Balm is iets makkelijker te krijgen 🙂 Bedankt voor de tip! 🙂

  [Reply]

 2. Help, waar kan ik Tarte bestellen? 🙁

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Hi Nathalie! Bij Roses Beauty Store vind je Tarte. Je hebt ook een webshop van Tarte zelf maar daar zal je waarschijnlijk invoerrechten moeten betalen.

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *