Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Palette

SONY DSC

SONY DSC

Een compleet mat oogschaduwpalette vinden? Niet zo simpel als het lijkt want de meeste palletes hebben een mengeling van allerlei finishes. Toen ik dit Tarte Tartelette bij Peggy tegen kwam moest en zou ik dit hebben. Alleen wordt Tarte niet in België verkocht en omdat dit palette zo populair is het ook bijna nergens meer te koop. Bij Rose’sBeautystore was het niet meer in stock dus heb ik me op de waitinglist gezet en wonder boven wonder was het twee weken nadien opnieuw in stock en ik heb het dan ook meteen besteld. Ik zie trouwens dat het opnieuw uitverkocht is maar dat je jezelf op de waitinglist kan zetten. Dus moest je dit palette willen… Ik zou niet te lang wachten!

SONY DSC

Niet alleen de buitenkant ziet er leuk uit door het paars en het goud, ook de binnenkant ziet er prachtig uit.

SONY DSC

SONY DSC

Twaalf matte tinten waar je alle kanten mee uitkan.

De swatches!

SONY DSC

De kleuren zijn stuk voor stuk helemaal mijn ding. Pigmentatie is meer dan prima en is makkelijk om te bouwen. De oogschaduw is zacht maar brokkelt niet, de kans op fall-out is dan ook miniem. Dit is zo’n palette waar je ‘s morgens snel een leuke look kan mee maken, heel erg workproof en zo heb ik het graag!

Ik probeerde al eens eerder een aantal producten van Tarte en daar was ik al enthousiast over en bij dit oogschaduwpalette is dat niet anders!

Hopelijk is Tarte ook een merk dat we binnenkort gewoon bij ons kunnen kopen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *